Aniston: «Bărbaţii urăsc femeile încrezătoare în sexualitatea lor»

1 48902 original jpg jpeg

Actriţa este de părere că bărbaţii se simt ameninţaţi de femeile care sunt încrezătoare în propria sexualitate şi că sunt intimidaţi de comportamentul lor.

Jennifer interpretează pentru prima dată în viaţa ei un rol îndrăzneţ în filmul "Horrible Bosses" unde joacă rolul unei şefe care profită sexual de angajaţii ei.Într-un recent interviu,ea a vorbit despre esenţa rolului pe care-l interpretează în film şi şi-a spus părerea despre felul în care bărbaţii se confruntă cu femeile al căror comportament seamănă cu al lor."Pe măsură ce îmbătrânesc, sunt din ce în ce mai încrezătoare în corpul şi în sexualitaea mea. Tocmai de aceea mi-a fos uşor să joc rolul unei femei care ce comportă exact ca un bărbat. Mi-am dat seama că bărbaţii urăsc femeile încrezătoare în propria sexualitate"a declarat Jennifer,potrivit Showbizspy. 

Actriţa are aproape 20 de ani de experienţă la Hollywood şi în cinstea acestui lucru,ea va primi următoarea «stea» pe Hollywood Walk of Fame Star.

Recent,actriţa în vârstă de 42 de ani şi-a imprimat amprentele palmelor şi tălpilor pe o placă de ciment în cadrul unei ceremonii care a avut loc în Los Angeles,Acolo ea a fost însoţită de actualul ei iubit,actorul Justin Theroux,iar placa de ciment va fi expusă la Grauman's Chinese Theatre din Los Angeles.



Recente

Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg
Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg