Cum se menţine în formă Marina Almăşan, la cei 55 de ani ai săi

1 83527 original jpg jpeg

Este una din cele mai vechi prezentatoare tv pe care toată ţara o cunoaşte. A fost fidelă postului TVR unde a prezentat câteva emisiuni de-a lungul anilor. Producţia tv care a făcut-o celebră este emisiunea Ceaiul de la ora 17. Cu toate că are o vârstă înaintată, Marina Almăşan se menţine tânără.

Marina Almăşan are 55 de ani, iar 30 din ei i-a petrecut pe platourile de filmare TVR. Prezentatoarea a mărturisit ce face pentru a se menţine în formă. Pe lângă o alimentaţie atent selecţionată, Marina Almăşan face sport.

image

Merge regulat la sala de fitness unde execută exerciţii la aparatele de greutăţi. Cu toate astea, mai trişează din când în când. Marina Almăşan a recunoscut că îi este greu, uneori, să se abţină de la mâncarea nesănătoasă.

image

”Nu mănânc pâine, ci foarte multe legume şi fructe, cât mai puţină carne. În general, dulciuri nu. Sufăr câteodată, dar e mai greu să suferi dorindu-ţi să slăbeşti, decât să te abţii. Important este să mănânc cumpătat, să fac mişcare multă, fără să merg la sală neapărat. Având o stare de spirit bună, ceea ce se vede în exterior e reflectarea a ce se întâmplă în interior”, spunea vedeta tv acum ceva vreme.

image

Cat despre chipul ei, vedeta nu a confirmat vreo operaţie estetică. Cu toate astea, Marina Almăşan susţine că nu este împotriva lor. Ba mai mult, şi-ar dori să îşi ridice pleoapele.

”Nu sunt împotriva operaţiilor estetice. Chiar mă gândesc să-mi rog prietenii, pe care-i cunosc, din domeniu. Pentru că simt nevoia, poate de o ridicare de pleoape. Nu mi se pare o atentare la bunul mers al planetei”, a spus Marina Almăşan, acum un an.



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg