De ce Meghan Markle nu a stat alături de Regină şi de Kate Middleton de Remembrance Day?

1 84060 original jpg jpeg

Fanii Ducesei de Sussex s-au panicat în momentul în care Meghan Markle nu a stat alături de femeile din Familia Regala. De Remembrance Day, Ziua armistiţiului, care marchează sfârşitul Primului Război Mondial, Regina Elisabeta a stat lângă Kate Middleton şi Camilla Parker.

De ce Meghan Markle nu a stat alături de Regină şi de Kate Middleton de Remembrance Day? Este o întrebare care se află pe buzele multora. Pe 11 noiembrie, 11.000 de britanici au plecat într-un marş tăcut care marchează 100 de ani de la sfârşitul Primului Război Mondial. 

Familia Regala a Marii Britanii a privit defilarea de pe un balcon aflat în apropierea Cenotafului dedicat celor care au pierit în război. La ceremonie au participat Regina, Camilla, soţia Proinţului Charles, Kate Middleton şi Meghan Markle. Fanilor regali nu le-a scăpat însă un amănunt evident.

image

Meghan Markle nu a stat alături de Regină şi de Kate Middleton de Remembrance Day. Acest lucru li s-a părut bizar. Ducesa de Sussex a stat alături de Elke Büedenbender, soţia preşedintelui german, Frank-Walter Steinmeier. Acestea se aflau la alt balcon, alt geam.

Unii fani ai Ducesei au interpretat decizia Reginei ca pe un act diplomatic. Aceştia au ajuns la concluzia că suverana Marii Britanii ar fi rugat-o pe Meghan să-i ţină companie, un semn clar că Elisabeta a II-a are încredere în calităţile diplomatice ale noii sale nepoate.

image

Mulţi fani cred însă că Meghan Markle a căzut în dizgraţiile Reginei Elisabeta. Aceştia consideră că nealăturarea celor două a fost o insultă la adresa lui Meghan Markle, gravidă cu primul copil al ei şi al Printului Harry. Joe Little, editor al revistei Majesty, a declarat pentru People că totul are legătură, cu o anumită ierarhie regală.

Meghan Markle a stat în spate şi în cadrul Trooping The Colour. Alături de ea a fost soţul ei, Prinţul Harry, care a stat şi el în spate. În primul rând au stat Regina Elisabeta, Kate şi William, Charles şi Camilla, plus toţi copiii familiei. ”Nu a fost nimic intenţionat, însă William, fiind fratele mai mare, a stat mai în faţă cu soţia lui”, a punctat Joe Little.



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg