Ea este prima femeie din viaţa lui Cătălin Botezatu: "Era o apariţie de-ţi tremurau picioarele"

1 83759 original jpg jpeg

Dana Opsitaru, un manechin de succes de dinainte de 1989, a fost cea care i-a luat minţile lui Cătălin Botezatu, pe când acesta avea doar 19 ani. O poveste de dragoste începută dintr-o joacă s-a transformat într-o relaţie de patru ani. Şi acum, celebrul designer vorbeşte de Dana ca de femeia care l-a făcut să tremure prin simpla apariţie.

Dana era căsătorită şi avea un copil, atunci când Cătălin Botezatu a pus ochii pe ea. Nu l-a interesat acest aspect şi nici faptul că ea era cu 9 ani mai mare decât el, ci a făcut tot ce a putut pentru a o cuceri.

S-au cunoscut în urma unui pariu, atunci când un prieten i-ar fi spus designerului: „Dacă te crezi aşa fiţos şi consideri că toate femeile îţi pică aşa, stanga-dreapta, cucereşte-o pe asta!'.

"Ea avea o viaţă foarte tare, n-o interesau puştii aspirine, ca mine. Am început o muncă asiduă de cucerire. Toţi banii mei îi dădeam pe orhidee. Dumnezeule, câţi bani am dat pe orhidee în perioada aceea! După trei luni de încercări, a acceptat să ia masa cu mine la Capşa. A venit cu nişte pantofi roşii cu toc înalt şi cu un deux-piece cu fustă foarte scurtă şi sacou cu umeri foarte mari. Era o apariţie de-ţi tremurau picioarele", a povestit Cătălin Botezatu, potrivit viva.ro.

image
image

Designerul a dezvăluit că între ei a fost o iubire nebună şi chiar ajunsese să facă o pasiune pentru ea. A ameninţat-o chiar că îşi taie venele dacă nu vor fi împreună.

"A fost un fel de refulare. Apoi, a intervenit mârşăvia mea pentru că am continuat să merg în casa ei ca prieten al soţului, care era căpitanul Naţionalei de baschet a României. Foarte delicat! Noi chiar ne iubeam, a fost dragoste. A urmat o perioada de demenţă. (…) De Crăciun, chiar am şantajat-o, i-am spus: „Dacă nu vii să stai cu mine, îmi tai venele!'. În noaptea de Revelion, la 12 noaptea, când oamenii-şi spun lucruri frumoase, Dana i-a spus soţului ei că are o aventură cu mine şi că mă iubeşte foarte tare", şi-a amintit Cătălin Botezatu.

De-a lungul timpului, Cătălin a avut numeroase relaţii cu femei celebre, precum Tania Budi, Bianca Brad sau Vanda Vlasov. Cea mai scandaloasă relaţie este de departe cea cu Bianca Drăguşanu.



Recente

Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg