Obiectul vestimentar obligatoriu pe care Meghan Markle trebuie să îl ia după ea, mereu!

1 83670 original jpg jpeg

Ducesa de Sussex este nevoită să respecte multe reguli impuse de Casa Regală. Unele sunt normale, altele par greu de crezut de către oamenii de rând care nu ar face aşa ceva, probabil niciodată. Printre reguli se numără şi câteva vestimentare. Azi vom afla care este obiectul vestimentar obligatoriu pe care Meghan Markle trebuie să îl ia după ea, mereu!

Dacă în trecut, în vacanţele sale, Meghan Markle îşi lua ţinute lejere şi lucruri esenţiale (o eşarfă, ulei de arbore de ceai şi batistuţe de unică folosinţă), acum le-a schimbat pe acestea cu o ţinută neagră.

Meghan Markle, ţinută neagră obligatorie

Conform protocolului Casei Regale a Marii Britanii, orice membru al familiei regale trebuie să aibă la ei, mereu, o ţinută formală de culoare neagră. Acest lucru este respectat cu sfinţenie de către toţi cei din familie.

Ţinuta neagră este impusă în cazul unui eventual deces în familie şi rudele nu se află lângă defunct. Dacă ar fi ca cineva să moară şi Meghan Markle nu se află în ţară, până la întoarcerea ei urgentă, Ducesa de Sussex e obligată să poarte acea ţinută neagră.

image

Regula ţinutei negre obligatorie, încălcată de Regina Elisabeta

În trecut, Regina Elisabeta a nesocotit această regulă a protocolului Casei Regale. Dar doar o dată! Aceasta nu a avut o ţinută neagră în momentul în care Regele George al VI-lea a murit, la întoarcerea ei din Kenya.

Din fericire, angajaţii ei au rezolvat problema şi i-au adus de urgenţă o ţinută neagră cu care Regina Elisabeta s-a îmbrăcat înainte de a se urca în avionul care o aducea înapoi acasă.

Sursa: viva.ro



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg