Este Meghan Markle însărcinată cu gemeni?

1 84891 original jpg jpeg

Meghan Markle şi Prinţul Harry s-au căsătorit în luna mai a anului trecut, iar după scurt timp, ducesa de Sussex a anunţat că este însărcinată.  Datorită dimensiunii pe care o are burtica ei, presa internaţională susţine că ar putea avea gemeni. 

Recent, soţia prinţului Harry a dezvăluit, cu prilejul unei apariţii publice că este însărcinată în şase luni, informaţiile oprindu-se doar la data naşterii, sfârşitul lunii aprilie sau începutul lunii mai. Însă, burtica aceste este proeminentă, astfel că oamenii se aşteaptă acum ca bebeluşul regal să vină mult mai devreme.

Totodată, mulţi susţin că Meghan Marke este însărcinată cu gemeni. Conform informaţiilor din presă, cum Meghan a aflat că va deveni mamă de gemeni, a anunţat-o imediat pe regina Elisabeta a II-a a, iar vestea i-a dat-o chiar de Crăciun, moment în care petreceau împreună.

„Meghan nu a putut să-şi ascundă entuziasmul şi le-a spus tuturor vestea. Regina Elisabeta a II-a a felicitat-o imediat”, a mai spus sursa.

Citeşte şi: Prinţul Harry e afectat de nunta cu Meghan Markle

Şi, chiar dacă femeile din familia regală nu au voie să dezvăluie sexul copilului înainte de a veni pe pământ, National Enquirer anunţă că fosta actriţă americană va aduce pe lume două fetiţe. „Meghan are cei mai buni doctori şi ce mai buni specialişti pe sănătate”, a susţinut o sursă pentru publicaţia menţionată.

image

 Citeşte şi: Meghan Markle a fost făcută grasă de o femeie. Ce replică a avut ducesa VIDEO

Pe de altă parte, comunicatele de presă emise de Palatul Kensington conţin cuvântul "copil", ceea ce indică totuşi că Meghan Markle şi prinţul Harry aşteaptă un singur copil. "Ducii de Sussex sunt încântaţi să anunţe că aşteaptă un copil în primăvara anului 2019".

Dacă zvonurile se adeveresc, Meghan Markle va rămâne în istorie, deoarece asta care nu s-a mai întâmplat de 589 de ani. Pe lângă faptul că este primul membru cu origini afro-americane din istoria regală britanică, ar putea să mai stabilească un record: să aducă pe lume  primul set de gemeni în familia regală. 



Recente

Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg