Kate Middleton are imaginea unei femei obişnuite

5 64973 original jpg jpeg

Afirmaţia de mai sus îi aparţine celebrei Vivienne Westwood, care a criticat-o pe ducesa de Cambridge pentru vestimentaţia banală şi pentru machiajul prea accentuat.

Când vine vorba despre stilul lui Kate Middleton,părerile sunt împărţite. Unii o admiră,alţii o critică în mod public de câte ori au ocazia. De data asta,a fost rândul lui Vivienne Westwood. Designerul,în vârstă de 70 de ani,a declarat într-un interviu recent că ducesa de Cambridge are un stil banal şi exagerează cu machiajul ochilor,scrie dailymail.co.uk.

"Are o problemă cu machiajul ochilor. Conturul negru o face să pară dură. Ar trebui să renunţe la el.Are imaginea unei femei obişnuite, cu haine din magazine. Cred că ar trebui să fie o femeie extraordinară, indiferent de unde îşi cumpără hainele",a declarat Vivienne Westwood.

Se pare că designerii s-au aliat să-i facă zile negre bietei Kate. Olandezii Viktor &Rolf i-au recomandat şi ei să poarte mai puţin contur pentru ochi,motivând că i-ar evidenţia frumuseţea naturală.

Dar Kate nu se dă bătută cu una,cu două. Ea e încrezătoare în priceperea ei în ale-nfrumuseţării. Se ştie că ducesa se machiază singură chiar şi pentru evenimentele oficiale şi că nici măcar nunta cu William n-a făcut excepţie.

Pe de altă parte,Catherine Middleton figurează pe lista celor mai bine îmbrăcate femei din lume-International Best Dressed List-,alcătuită anual de editorii revistei Vanity Fair. Şi nu e la prima apariţie! Prima a fost în 2008. Oare şi ea,ducesa,se întreabă cine-o avea dreptate,de fapt?



Recente

Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (1) jpeg