Kate Middleton, cu mâinile în aluat la un eveniment oficial. Cum au reacţionat oamenii

3 84796 original jpg jpeg

Kate Middleton nu s-a sfiit să-şi murdărească mâinile de aluat, în cadrul unei vizite oficiale în Islington, Londra, la King Henry’s Walk Garden. Ducesa de Cambridge s-a aşezat la o masă şi a început să facă chiar ea pizza pentru oamenii aflaţi la eveniment.

Kate Middleton a surprins pe toată lumea cu atitudinea ei în cadrul vizitei oficiale de la Islington, unde a participat la mai multe evenimente în aer liber.

Ducesa a gustat mere din grădină, a construit case pentru păsări alături de elevii de la şcolile primare St. Jude şi St. Paul, după care au pregătit aluat pentru pizza folosind un cuptor exterior şi ingrediente din grădină.

Ea a apărut într-o ţinută foarte casual, într-o pereche de blugi şi o geacă kaki şi bocanci cu talpă joasă, Kate i-a cucerit imediat pe toţi participanţii la eveniment, care au aplaudat-o şi au încurajat-o.

Kate Middleton are o pasiune pentru grădinărit încă din copilărie. În 2017, a însoţit un grup de elevi de la Şcoala Primară Robin Hood din Londra şi au plantat boboci de flori.

„Am amintiri atât de plăcute în grădină şi în natură din copilărie, şi împart acest lucru cu George şi Charlotte, pentru moment. Ceea ce aţi creat aici este foarte special. Sper să aveţi o mulţime de amintiri petrecute în grădină, căutând insecte sau plantând flori, şi sper să vă aduceţi aminte de aceste momente speciale tot restul vieţii voastre", le-a spus ea copiilor.

Sursă: hellomagazine.com



Recente

Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa  foto   Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
Elizabeth Hurley  foto   Instagram jpg