Kate Middleton este într-adevăr infertilă?

1 48731 original jpg jpeg

Soţia prinţului William al Marii Britanii, Kate Middleton, ar putea să sufere de infertilitate, potrivit unor informaţii apărute în presa britanică.

Cea de la care au pornit zvonurile este chiar soacra lui Kate,nimeni alta decât Camilla Parker Bowles. Ea le-ar fi spus unor apropiaţi că Ducesa de Cambridge nu poate avea copii.„Kate a avut probleme de sănătate în adolescenţă,probleme care acum pot avea impact asupra abilităţii sale de a concepe",au afirmat apropiaţii Camillei.

Toată lumea aşteaptă ca prinţesa Catherine să rămână însărcinată în curând,aceasta fiind o tradiţie în familia regală britanică. Atât prinţul William,în vârstă de 28 de ani,cât şi Prinţul Charles,au fost aduşi pe lume la puţin timp după ce părinţii lor s-au căsătorit.

De aceea,în familia regală este aşteptat cât mai repede un urmaş al lui William şi al lui Kate. „Dacă prinţesa Catherine nu va rămâne însărcinată în următoarele nouă luni,atunci va sfida 200 de ani de tradiţie britanică”,a declarat cunoscutul scriitor Andrew Morton.

Kate şi William s-au căsătorit pe 29 aprilie,fiind cea mai aşteptată nuntă a anului atât în lume,cât şi în Marea Britanie. Ceremonia a a avut loc la Westminster Abbey.



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg