Kate Middleton vs. Charlene de Monaco: Duelul prinţeselor!

1 66910 original jpg jpeg

Sunt cele mai influente prinţese din zilele noastre. Căci nicio altă jumătate feminină a unui moştenitor de tron sau a unui suveran nu s-a mai bucurat, în anul care a trecut, de o aşa expunere, precum cele două graţii cu tiară preţioasă.

Au contat,evident,şi cele două perechi de moştenitori adorabili,Prinţii Gabriella şi Jacques,de partea Prin­cipatului de Monaco,respectiv George şi Charlotte,răsfăţaţii din Regatul Britanic. Au contat deoarece maternitatea le-a făcut pe aceste două superbe femei nişte adevărate eroine în ochii muritorilor de rând,care privesc la vieţile celor două ca la ecranizările unor basme.

Pe 10 decembrie,anul trecut,Charlene,devenită mamă în preajma vârstei de 37 de ani,a trăit un moment special:prima aniversare a gemenilor ei. Ei bine,adorabilii blonzi cu atât de preţioasele titluri de Marchiz de Baux şi Contesă de Carladès l-au făcut pe tatăl lor să plece mai devreme de la un important summit politic,pentru a fi prezent la petrecerea dată în cinstea piticilor săi legitimi. Iar aceasta a fost una de pomină,căci la ea au fost invitaţi toţi supuşii drăgăla­şilor prinţi,în plină stradă,mai exact în Place D’Armes din Monte Carlo. Aici,norocoşii s-au delectat cu două torturi delicioase,unul roz şi unul albastru,din care au gustat,totuşi,şi micuţele gazde.

Ca un prinţ moş­tenitor care se respectă,Jacques le-a arătat tuturor celor care au fost de faţă la aniversarea lui ce ştie să facă:primii lui paşi! Iar dacă vă întrebaţi cum de re­uşeşte soţia lui Albert să afişeze acea siluetă subţire,după o sarcină dublă,chiar suveranul de la Monaco ar putea avea răspunsul. Fosta înotătoare de performan­ţă munceşte zi lumină.

„Este nerăbdătoare să fie cu copiii ei,tot timpul. Se trezeşte odată cu ei,la 6,6.30,şi are grijă de ei toată dimineaţa. În fiecare zi. Apoi,continuă ziua cu munca la fundaţia ei şi mai face şi exerciţii fizice,antrenându-se la înot. Nu cred că cei mici ar fi atât de zâmbăreţi şi de fericiţi dacă ea n-ar fi această mamă extraordinară“,s-a confesat prinţul în vârstă de 57 de ani.



Recente

Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg