Meghan Markle a strălucit într-o rochie neagră Dior! Soţia Prinţului Harry a fost în centrul atenţiei

1 82553 original jpg jpeg

Meghan Markle a reuşit să fie din nou în centrul atenţiei cu o nouă  apariţie. După ce a participat la botezul Prinţului Louis, cel de-al treilea copil al lui Kate Middleton şi Prinţul William, soţia Prinţului Harry a participat la un alt eveniment cu ştaif.

La fiecare apariţie este 'vânată' de paparazzi. Aşa s-a întâmplat şi ultima dată. Meghan Markle a purtat la evenimentul dedicat centenarului Forţelor Aeriene Regale o rochie neagră, simplă, care a fost pe placul tuturor. Este pentru prima dată când Ducesa de Sussex a preferat să se îmbrace în negru, ea optând până acum doar pentru culorile vii. Mai mult de atât, Meghan Markle a stat la balconul Palatului Buckingham alături de Regină, cu ocazia Trooping the Colour.

meghan%202 jpg jpeg

Meghan Markle este fană înrăită a decolteurilor bărcuţă, dar şi a tradiţionalei pălării pe care este nevoită să o poarte la evenimente oficiale.

Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au căsătorit pe 19 mai, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Capela Castelului Windsor şi la care au participat aproximativ 600 de invitaţi.

Chiar dacă nu s-au numărat printre naşii Prinţului Louis, Meghan Markle şi Prinţul Harry, unchiul şi mătuşa micuţului, au captat atenţia tuturor la sosirea la Capela Regală a Palatului St. James. Meghan Markle a fost o apariţie răvăşitoare la botezul Prinţului Louis, iar superbul outfit de culoare oliv a scos-o pe soţia Prinţului Harry din anonimatul previzibil în care o aruncaseră ţinutele nude.

meghan%204 jpg jpeg


Recente

Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa  foto   Shutterstock jpg