Meghan Markle şi Prinţul Harry s-au certat, dar încă se iubesc

1 83161 original jpg jpeg

În ultima perioadă, cei doi au apărut în public extrem de veseli. Îşi zâmbesc mereu cu iubire în ochi şi povestea lor de dragoste încă ne dă speranţe. Dar se pare că viaţa celor doi nu este roz. Şi aici a intervenit Thomas Markle. De când fiica lui a început relaţia cu Prinţul Harry, le-a făcut numai probleme celor doi.

Meghan Markle şi Prinţul Harry s-au certat, dar încă se iubesc. Conform Revistei Ok! Magazine de peste hotare, Meghan Markle a plecat de acasă preţ de trei zile. Cei doi îndrăgostiti se află sub o presiune uriaşă, la nici 3 luni de la nuntă. Meghan Markle şi Prinţul Harry s-au căsătorit pe 19 mai 2018.

Meghan Markle este copleşită de protocolul regal şi noile reguli pe care trebuie să le respecte. Este o informaţie destul de mare şi importantă care i s-a pus în braţe într-un timp atât de scurt. Iar Prinţul Harry e furios pe Thomas Markle din cauza publicităţii negative pe care i-a tot făcut-o în aceste 3 luni.

„După săptămâni întregi în care a fost făcută de ruşine de drama familiei ei, ea a cedat şi şi-a canalizat frustarea pe certurile dintre ei. Meghan se plânge de cât de copleşită este de toate regulile regale, iar Harry i-a reproşat cât de chinuitor a fost pentru el să se descurce cu publicitatea negativă pe care o face casei regale familia ei, în mod constant”, a declarat o sursă pentru „Ok! Magazine”.

image

Supărată şi copleşită, Meghan Markle a plecat de acasă. „A decis să meargă la Toronto să-şi vadă prietenii pentru a-şi limpezi mintea. Meghan speră că cele câteva zile departe de Harry va stopa certurile dintre ei, dar se pare că luna lor de miere s-a terminat”, a mai precizat sursa.

O altă nemulţumire pe care Meghan Markle o are e legată de noua ei casă. Şi mai exact, fostul cuib de burlac al Prinţului Harry. Casa nu arată deloc cum Ducesa de Sussex îşi doreşte şi asta o face să se simtă ca un intrus. Casa lui e plină cu jocuri Xbox, frigidere de bere, un televizor uriaş pentru jocurile video şi scaune pentru masaj.

image

„Meghan speră să scape de aceste lucruri ale lui Harry şi să transforme locuinţa după gustul ei”, a mai adăugat sursa.



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg