Prinţul Harry e afectat de nunta cu Meghan Markle

1 84884 original jpg jpeg

O vezi pusa la punct de fiecare data si zambeste de parca este un inger, dar angajatii de la Casa Regala din Anglia sunt terorizati! Meghan Markle se poarta urat cu angajatii. Informatiile au aparut in presa inca din 2018. Si se pare ca Prinţul Harry e afectat de nunta cu Meghan Markle.

Tot mai multi angajati povestesc modul oribil in care ducesa de Sussex se poarta. Recent, aceasta ar fi tipat la coafeza ei pentru ca nu i-a facut parul ‘perfect, cum isi doreste ea’.

Prinţul Harry e afectat de nunta cu Meghan Markle

Conform The Sun, ducii de Sussex sunt catalogati ‘intretinere inalta’ de catre toti angajatii. In plus, cei doi soti se poarta urat cu cei care lucreaza pentru ei. Frustrarile lui Meghan Markle au atins cote alarmante in momentul in care a tipat la o coafeza.

„Angajatii lui Harry erau incantati de el, intotdeauna l-au considerat fantastic. Dar el si Meghan, cand sunt impreuna, sunt ‘intretinere inalta’. Printul Harry a devenit destul de moracanos si distant fata de angajatii lui, lucru care nu ii sta in fire. Oamenii il plac pe Harry pentru ca e sincer si iubitor.

E un om normal, blocat in lumea regala si nici el nu se prea ia in serios. Dar acum este foarte serios”, sustine Duncan. De vina este stilul american al lui Meghan Markle care l-a schimbat pe Printul Harry. Si totul din cauza faptului ca ducesa nu poate accepta faptul ca acum cineva trebuie sa ii controleze ei orice miscare.

Află continuarea pe ciao.ro!



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg