Secretul ascuns în voalul purtat de Meghan Markle

1 83397 original jpg png

Voalul purtat de Meghan Markle a fost mai mult decât o piesă vestimentară. Ducesa de Sussex i-a pregătit o surpriză prinţului Harry cu ajutorul său, a dezvăluit ea.

Conform tradiţiei, mireasa trebuie să poarte ceva albastru în ziua nunţii pentru a avea noroc în căsnicie, iar Meghan Markle a respectat întocmai tradiţia. A avut un mic detaliu ascuns chiar în voal: o bucăţică de material din rochia pe care a purtat-o la prima întâlnire cu prinţul Harry.  

Dezvăluirea a fost făcută în cadrul unui documentar în două părţi despre Regina Elisabeta a II-a, în care Megan Markle apare alături de rochia de mireasă, pentru prima dată de la nuntă cu Harry.  

„Undeva aici este o bucată de material, vedeţi? Vedeţi bucată albastră de material prinsă pe interior? E ceea ce am purtat albastru. Este o bucată de material din rochia pe care am purtat-o la prima întâlnire cu Harry”, a spus Meghan.

image

Mai mult decât atât, ducesa a povestit că nu a văzut voalul finisat până în dimineaţa nunţii. Tot în semn de respect pentru Familia Regală, acesta a conţinut florile care reprezintă fiecare ţară din Commonwealth.

„A fost foarte important pentru mine, mai ales acum că fac parte din familia regală, să am pe el toate cele 53 de ţări din Commonwealth. Am ştiut că va fi o surpriză drăguţă şi pentru noul meu soţ, care nu a ştiut. Sunt incredibil de fericită că am făcut această alegere pentru ziua noastră specială. Şi cred că şi ceilalţi membri ai familiei au fost încântaţi şi au apreciat faptul că înţelegem cât de important este Commonwealth pentru noi şi rolul pe care îl avem”, a adăugat Meghan Markle.

Rochia Ducesei de Sussex, împreună cu voalul şi tiara purtate de ea, vor fi expuse publicului în cadrul expoziţiei A Royal Wedding: The Duke and Duchess of Sussex, care va avea loc între 26 octombrie şi 6 ianuarie, la Castelul Windsor şi între 14 iunie şi 6 octombrie, la Palatul Holyroodhouse din Edinburgh.

Sursă: The Independent



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg