Serenadă de la fostul soţ pentru Cheryl Cole

1 49258 original jpg jpeg

Celebrul fotbalist englez Ashley Cole a surprins-o pe fosta lui soţie, Cheryl Cole, cântându-i o serenadă la o petrecere care a avut loc serile trecute, în Londra.

Ashley Cole i-a cântat fostei sale soţii o versiune a cântecului  „Just the Way You Are", a artistului Bruno Mars. Cei doi au mers împreună la o petrecere de casă nouă a unor prieteni.

O sursă a declarat pentru ziarul britanic „The Sun" că interpretarea lui Ashley a fost groaznică,dar că lui Cheryl i-a plăcut,fiind impresionată şi emoţionată de „cadoul" primit.

Mai mult, cântăreaţa britanică i-a dedicat la rândul ei o melodie fostului soţ, şi anume piesa „Amazed",interpretată de trupa Lonestar.

Deşi Cheryl (28 de ani) s-a despărţit de Ashley Cole anul trecut,din cauza infidelităţii acestuia,se pare că britanica-şi doreşte să reînoade relaţia. Ashley a înşelat-o pe Cheryl cu mai multe femei şi a făcut-o să sufere enorm,dar cântăreaţa pare hotărâtă să-l ierte şi să-i dea o nouă şansă.

Cei doi au început să-şi petreacă tot mai mult timp împreună. Chiar la petrecerea de ziua lui Cheryl,în iunie,Ashley a fost unul dintre invitaţii speciali. El chiar a fost văzut dansând tandru cu fosta sa soţie.



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg