Şi starurile se ceartă cu părinţii...

1 54767 original jpg jpeg

Când vine vorba despre rudele apropiate, nici măcar VIP-urile de la Hollywood nu şi le pot alege. Unele vedete au ajuns nu doar să se certe cu cei care le-au dat viaţă, ci chiar să nu mai vorbească cu mama ori cu tata! Şi, în destul de multe situaţii, disputele au pornit de la bani.

Tori Spelling şi-a ţinut copiii departe de bunica lor

Actriţa din serialul „Beverly Hills,90210” a avut dintotdeauna o relaţie tensionată cu mama ei,care s-a acutizat după moartea tatălui,miliardarul american Aaron Spelling. Tori susţine că a aflat de moartea tatălui său prin intermediul internetului (mai exact,mama ei i-a trimis un e-mail).

Cele două au ajuns la cuţite,iar rudele sperau că împăcarea va veni odată cu Liam,primul copil al lui Tori,născut în 2007. N-a fost însă aşa,căci Candy Spelling şi-a putut cunoaşte nepoţica,pe Stella,a doua născută a lui Tori,cu ocazia petrecerii aniversare de 1 an a acesteia.

Macaulay Culkin şi-a întreţinut părinţii hrăpăreţi

simeon stalpnicul png

Rolurile memorabile jucate,printre care cel din seria „Singur acasă”,i-au adus actorului o mică avere în copilărie. Mereu zâmbitor,Macaulay părea că s-a născut actor,până a recunoscut,la maturitate,că propriul tată îl forţa să accepte diferite roluri în filme ori producţii de televiziune,fără să ia în calcul că Macaulay nu se bucura de o copilărie normală.

Dezbinaţi de dorinţa de-a controla banii câştigaţi de fiul lor,părinţii starului au ajuns la divorţ,moment care a costat nici mai mult,nici mai puţin decât 50 de milioane de dolari. Nici până în ziua de azi tânărul nu şi-a iertat părinţii,de care s-a înstrăinat multă vreme. Ba mai mult,a picat în patima băuturii şi a drogurilor!

Jennifer Aniston,bârfită de mamă

simeon stalpnicul png

Fiica actorilor John Aniston şi Nancy Dow,Jen a fost de mică obişnuită cu problemele financiare ale acestora. În momentul în care John a primit un rol cu perspective promiţătoare,s-a ivit şi amanta cu care a cheltuit salariul. Pesemne ca să-şi scoată pârleala,invidioasă că Jennifer a avut mereu o relaţie mai bună cu tatăl ei,mama Nancy n-a pierdut ocazia să apară pe bani buni într-o emisiune în care şi-a bârfit propria fiică.

Ulterior,aceasta a decis să publice şi o carte despre relaţia lor încercată. Au urmat ani buni în care acestea nu şi-au vorbit,dar tot Jennifer a fost cea care a îngropat securea.   

Pe Lindsay Lohan,părintele său a folosit-o pentru publicitate

Nu era suficient că încercata starletă le cam are cu consumul în exces de alcool şi de droguri,dar se pare că nici acasă nu beneficiază de sprijinul necesar ca să scape de aceste dependenţe! Tatăl ei,Michael Lohan,se foloseşte de orice tensiune dintre ei pentru a ajunge la televizor. Mai demult,a apărut într-o emisiune,aparent afectat,vorbind despre alegerile sexuale ale lui Lindsay! Ulterior,fiica lui şi-a batjocorit în public părintele,numindu-l „de-a dreptul penibil”,dar şi „o reală ameninţare pentru familie,colegi şi prieteni“.

Angelina Jolie nu poate să-l ierte pe tatăl ei

simeon stalpnicul png

După moartea mamei sale,Marcheline,răpusă de cancer,atât actriţa,cât şi fratele său,James,l-au judecat aspru pe tatăl lor,actorul Jon Voight,pentru abuzurile mentale la care acesta a supus-o pe mama lor. Au existat numeroase încercări de reconciliere,ba au jucat împreună şi în filme,însă nimic nu a oprit-o pe Angie să îndepărteze din rădăcina numelui său partea cu Voight:„Tatăl meu şi cu mine nu ne vorbim. Eu nu am niciun gram de ură la adresa lui,însă cred că acest concept de familie nu ţine neapărat de sângele din vene. Unii dintre copiii mei sunt adoptaţi,şi totuşi familia mea este fericită.“



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg