Top 10 cele mai tari femei pilot din toate timpurile

1 72652 original jpg jpeg

Cursele auto au fost, multă vreme, un teritoriu interzis pentru femei. Curajul fără limite şi un pic de inconştienţă, pe lângă îndemânarea obligatorie la volan, sunt caracteristici care pot face diferenţa dintre un pilot bun şi unul mediocru. Aşa că fetele s-au conformat. Au îmbrăcat costumul de pilot, şi-au pus casca pe cap şi au luat startul.

Sub mănuşi,nu se vede manichiura. Sub cască,machiajul nu rezistă. Coafura,nici atât. Oricum toate astea nu aduc nici mai multă viteză,nici mai multă îndemânare,iar fetele s-au prins şi au dat trusa de cosmetice pe trusa de scule. Aşa au ajuns să intre în istorie.

Sarah Christian

Sarah Christian a fost prima femeie pilot din istoria NASCAR şi a luat startul în prima cursă a competiţiei pe 19 iunie 1949. Povestea ei în motorsport este una scrisă la limita dintre romantism şi… mecanică. În acelaşi an,Sarah şi soţul Frank au devenit primul cuplu căsătorit care să participe în NASCAR. Frank a încheia pe locul 6,ea a obţinut poziţia cu numărul 18.

Denise McCluggage

A lucrat ca jurnalist la San Francisco Chronicle,dar viaţa i s-a schimbat total în 1950,când şi-a cumpărat o maşină sport:un MG TC,pe care l-a înscris la curse. În 1954,încă mai scria pentru New York Herald Tribune ca jurnalist sportiv şi,deloc surprinzător,unul dintre subiectele sale era propria-i evoluţie în cursele auto. Aşa a ajuns să scrie despre cum a câştigat categoria GT la cursa de 12 ore de la Sebring în 1961,dar şi cum a trecut prima linia de sosire în Raliul de la Monte Carlo în 1964,la volanul unui Ford Falcon.



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg