Victoria Beckham este o mamă strictă. Ce îi interzice lui Harper, fiica ei

1 83805 original jpg jpeg

Este una din cele mai cunoscute vedete din industria muzicală datorită notorietăţii pe care trupa Spice Girls a avut-o. Victoria Beckham a devenit un fashion icon şi are propriile colecţii de haine şi accesorii vestimentare. Dar nimeni nu va putea uita sau şterge pozele cu ţinutele sumare pe care le-a purtat în trecut.

Ţinute sumare pe care fiica ei, Harper Beckham de 7 ani, le-a văzut în mediul online. Victoria Beckham este o mamă strictă şi deja i-a pus restricţii vestimentare. Designerul nu o lasă pe micuţă să se îmbrace cu hainele scurte şi mulate care ei, Posh Spice, i-au adus notorietate.

Conform Page Six, Victoria Beckham i-a interzis lui Harper sa poarte fuste scurte. ”Am fost surprinsă să văd cât lăsau la vedere costumele pe care le purtam”, i-a povestit Victoria lui Cindi Leivem fostul editor al revistei Glamour. ”Obişnuiam să ies din casă fără prea multe haine”, a continuat designerul.

image

Victoria Beckham este o mamă strictă cu Harper

Cu toate că erau şi atunci haine de firmă, Victoria nu vrea ca fiica ei să le poarte. Vedeta le păstrează ca amintire, dar şi datorită faptului că sunt o parte istorică din trupa Spice Girls. Cu toate astea, Harper Beckham nu va avea ocazia să le poarte niciodată.

image

”Categoric nu. Mereu spune ”Wow, mami, chiar purtai fuste foarte scurte”, iar eu îi răspund ”Da, Harper. Purtam. Iar tu nu o vei face”. Este clasicul mod de a spune ”fă cum spun, nu cum am făcut eu”, a mărturisit soţia lui David Beckham.



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg