Dieta Victoriei Beckham

1 79658 original jpg jpeg

Victoria Beckham (43 de ani) este cunoscută în lumea afacerilor, modei şi din formaţia din care a făcut parte, Spice Girls. Deşi are patru copii, Victoria are o siluetă de invidiat. Pe lângă sport, se pare că femeia de afaceri este foarte strică în privinţa alimentaţiei. Specialiştii i-au analizat dieta, iar rezultatele pe care le-au obţinut sunt următoarele.

Secretul din sport: abdomenele

Victoria Beckham spune că face două seturi de abdomene în fiecare zi, care sunt esenţiale pentru tonifierea abdomenului. Sportul este foarte important pentru ea.

Specialiştii:

Două seturi de abdomene sunt un pic prea mult. În plus, dacă face aceeaşi serie de exerciţii în fiecare zi, corpul ei se va ajusta şi va înceta să mai ofere rezultate. Specialiştii recomandă includerea abdomenelor într-o rutină mai diversă a exerciţiilor. abdomenele nu vor elimina grăsimea abdominală; exerciţiile aerobice combinate cu cele de rezistenţă sunt cele mai bune pentru această zonă a corpului.

Alimentaţia: salată, căpşuni şi soia edamame

Creatorea de modă susşine că alimentaţia ei este compusă în principal din salată, căpşuni şi soia edamame (boabe). Ea numeşte acest plan de dietă special şi pretinde că îl foloseşte pentru a se forma în turneul de reuniune a formaţiei Spice Girls.

Specialiştii:

Această dietă, care are un număr mult prea mic de calorii, este mult prea restrictivă pentru a se menţine sănătoasă pe termen lung. În timp ce soia edamame oferă proteine şi este bună pentru inimă, isoflavonele sănătoase şi căpşunile oferă o varietate de vitamine şi antioxidanţi, dieta ei nu este suficient de diversă pentru a menţine un nivel nutriţional optim. O alegere mai inteligentă ar fi adăugarea unei varietăţi de fructe şi legume, cu conţinut scăzut de calorii şi alimente bogate în proteine, cum sunt ouăle şi peştele care au acizi graşi Omega-3.

Băutura zilnică: ceaiul

Văzută de mai multe ori cu o ceaşcă de ceai în mână, Victoria Beckham spune că ceaiul face parte din secretul siluetei sale. Ea spune că bea zilnic ceai de mentă, având zile în care nu mănâncă alimente ci savurează numai ceaiul.

Specialiştii:

În timp ce ceaiul poate fi o băutură sănătoasă, o persoană care doreşte să încorporeze unele dintre secretele de dietă ale Victoriei Beckham în planul lor slăbit, ar trebui să aleagă ceaiul verde. Ceaiul verde nu numai că are efecte pozitive asupra metabolismului, ci suprimă pofta de mâncare. În plus, organismul are nevoie de mâncare, cât de puţină, pentru a asimila substanţele nutritive necesare pentru îndeplinirea funcţiilor. Totodată, înfometarea determină încetinirea metabolismului.

Sursă: www.healthydietbase.comRecente

Test de personalitate Ce vezi prima oara Sursa foto Abmeyerwood jpg
misofonie jpg
Relatie toxica Sursa imagine shutterstock 1340850398 jpg
om încăpățânat sursa  Shutterstock jpg
corpul uman sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 1081879181 jpg
TEST Ce vezi prima oara iti arata ce profesie ti se potriveste Sursa foto shutterstock 55338187 jpg
Astenie de primavara jpg
dezlegare la vin shutterstock 1347135425 jpg
Floarea preferata dezvaluie un secret al personalitatii tale Sursa foto Unsplash jpg
Semnificatia trandafirului jpg
oameni fericiti jpg
boala oaselor fragile jpg
victoriabank md@clickpentrufemei ro jpg
stres jpg
TEST Animalul pe care l alegi iti dezvaluie defectele Sursa foto jagranjosh com jpg
Trei metode de identificare a partenerilor utili pentru afacerea ta min jpg
persoană care încearcă să se relaxeze la muncă imagine shutterstock 2198777181 jpg
Care sunt punctele tale forte Sursa imagine shutterstock 1619843515 jpg
Dumnezeu jpg