Dieta Victoriei Beckham

1 79658 original jpg jpeg

Victoria Beckham (43 de ani) este cunoscută în lumea afacerilor, modei şi din formaţia din care a făcut parte, Spice Girls. Deşi are patru copii, Victoria are o siluetă de invidiat. Pe lângă sport, se pare că femeia de afaceri este foarte strică în privinţa alimentaţiei. Specialiştii i-au analizat dieta, iar rezultatele pe care le-au obţinut sunt următoarele.

Secretul din sport: abdomenele

Victoria Beckham spune că face două seturi de abdomene în fiecare zi, care sunt esenţiale pentru tonifierea abdomenului. Sportul este foarte important pentru ea.

Specialiştii:

Două seturi de abdomene sunt un pic prea mult. În plus, dacă face aceeaşi serie de exerciţii în fiecare zi, corpul ei se va ajusta şi va înceta să mai ofere rezultate. Specialiştii recomandă includerea abdomenelor într-o rutină mai diversă a exerciţiilor. abdomenele nu vor elimina grăsimea abdominală; exerciţiile aerobice combinate cu cele de rezistenţă sunt cele mai bune pentru această zonă a corpului.

Alimentaţia: salată, căpşuni şi soia edamame

Creatorea de modă susşine că alimentaţia ei este compusă în principal din salată, căpşuni şi soia edamame (boabe). Ea numeşte acest plan de dietă special şi pretinde că îl foloseşte pentru a se forma în turneul de reuniune a formaţiei Spice Girls.

Specialiştii:

Această dietă, care are un număr mult prea mic de calorii, este mult prea restrictivă pentru a se menţine sănătoasă pe termen lung. În timp ce soia edamame oferă proteine şi este bună pentru inimă, isoflavonele sănătoase şi căpşunile oferă o varietate de vitamine şi antioxidanţi, dieta ei nu este suficient de diversă pentru a menţine un nivel nutriţional optim. O alegere mai inteligentă ar fi adăugarea unei varietăţi de fructe şi legume, cu conţinut scăzut de calorii şi alimente bogate în proteine, cum sunt ouăle şi peştele care au acizi graşi Omega-3.

Băutura zilnică: ceaiul

Văzută de mai multe ori cu o ceaşcă de ceai în mână, Victoria Beckham spune că ceaiul face parte din secretul siluetei sale. Ea spune că bea zilnic ceai de mentă, având zile în care nu mănâncă alimente ci savurează numai ceaiul.

Specialiştii:

În timp ce ceaiul poate fi o băutură sănătoasă, o persoană care doreşte să încorporeze unele dintre secretele de dietă ale Victoriei Beckham în planul lor slăbit, ar trebui să aleagă ceaiul verde. Ceaiul verde nu numai că are efecte pozitive asupra metabolismului, ci suprimă pofta de mâncare. În plus, organismul are nevoie de mâncare, cât de puţină, pentru a asimila substanţele nutritive necesare pentru îndeplinirea funcţiilor. Totodată, înfometarea determină încetinirea metabolismului.

Sursă: www.healthydietbase.com



Recente

pastrarea unui secret este nociva pentru sanatate jpg
interviu pentru un job  foto   Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea  Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor  Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test  Care este prima impresie pe care o faci  Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic  jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului  Sursa foto shutterstock 702522496 jpg
o persoana care minte jpg
Ce spune despre tine modul in care folosesti tubul de pasta de dinti  Sursa foto shutterstock 651225181 jpg
intuitie jpg
Desenele pe care le faci in graba arată ce te motiveaza in viata  Sursa foto shutterstock 2291956477 jpg
Sfintii 40 de Mucenici  Sursa foto Wikimedia jpg
Ce este ableismul  Sursa foto shutterstock 2292625553 jpg
copil deprimat  foto   Shutterstock jpg
Ce vezi prima data in aceasta imagine iti dezvaluie cele mai mari frici jpg
cadou jpg
femeie puternica jpg
personalitate jpg