Asaltată cu întrebări din partea fanilor care îşi doresc să o revadă, Flavia Mihăşan a dezvăluit că nu va reveni, deocamdată, la ”Neatza cu Răzvan şi Dani”, deoarece e ”prea îndrăgostită de bebeluşul ei”. 
 
Am ales poză asta pentru că mi se pare că ilustrează perfect starea pe care o am acum! 💓
Pentru că m-aţi întrebat foarte mulţi dacă mă întorc la emisiune, am decis să va răspund aici că momentan, nu, n-o să mă întorc. 🙈 💓
Bebele este mult prea mic, iar eu sunt prea îndrăgostită de el şi de fiecare moment împreună cu el.
Daaaar, ne vom vedea mai des de la noi de acasă, pentru că da, ne facem#VLOG”, a scris ea pe contul personal de socializare. 
 
 
Evident, reacţiile fanilor nu au întârziat să apară: ”Sănătate multă, împliniri şi bucurii alături de oamenii dragii.”, ”Felicitări. Momentele speciale petrecute cu bebe nu se mai întorc. Mult noroc!”, ”Cea mai bună decizie pe care puteai să o iei”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani. 
 
Flavia Mihăşan şi Marius Moldovan s-au cunoscut la repetiţiile pentru musicalul “Mamma Mia!”. Iubitul asistentei de la matinalul prezentat de Răzvan Simion  şi Dani Oţil a participat la un show de talente, are 27 de ani şi este actor, fotomodel şi dansator. În prezent, el lucrează la Teatrul Evreiesc de Stat, colaborează cu mai multe agenţii de modeling şi administrează o sală de box din oraşul natal.