Antonia Kidman, sora faimoasei vedete, este jurnalistă în Sydney şi o persoană orientată spre familie. Ea şi sora ei au o relaţie foarte strânsă.

Un zâmbet iconic care străbate generaţii

În postarea ei de pe Instagram, Antonia apare stând confortabil pe canapea alături de fiul şi de fiica ei. Urmăritorii ei au comentat imediat: „3 boabe de mazăre într-o păstaie!” sau „Vai, amândoi au crescut cât ai clipi!”. O reacţie a unui fan atrage atenţia. Acesta a fost surprins de asemănarea fetei Antoniei cu mătuşa ei, Nicole Kidman. Într-adevăr, fiica ei în vârstă de 22 de ani, Lucia Hawley, are un zâmbet inconfundabil care o face de o asemănare izbitoare cu Nicole.

O familie unită în ciuda tuturor obstacolelor

Familia a fost întotdeauna apropiată de Nicole, care locuieşte în Statele Unite ale Americii alături de soţul Keith Urban şi de copiii ei. Mai mult, în anul 2018, la decernarea premiilor AACTA de la Sydney, Lucia s-a alăturat celebrei sale mătuşi pe covorul roşu şi mamei lui Nicole, Janelle Ann Kidman.

Anul acesta, în luna mai, Nicole a mărturisit cât de greu îi este să fie departe de familia ei din cauza pandemiei de COVID-19: „Am familia apropiată alături de mine, dar nu şi familia mea extinsă, care este o parte din mine. Nu-i pot atinge‟.

În ciuda dorului de sora şi nepoţii ei, Nicole pare să profite la maximum de timpul petrecut alături de copii şi de soţul ei. Chiar a împărtăşit o fotografie cu fiica ei Sunday Rose.

@shutterstock, instagram