Filmul „Singur acasă‟ a lansat cariera lui Macaulay Culkin şi a devenit chiar şi o tradiţie pentru fanii din întreaga lume, în preajma sărbătorilor. 31 de ani au trecut de la lansarea primului film, însă telespectatorii încă urmăresc cu entuziasm fiecare Crăciun pe care Kevin îl petrece singur acasă, atunci când rămâne accidental fără familia lui.

Joe Pesci, Daniel Stern şi Devin Ratray sunt doar o parte dintre actorii care ne bucură, an de an. Iată cum arată ei acum şi cu ce se ocupă!

Macaulay Culkin este tată de fată şi antreprenor

Copilul „vedetă‟ a cunoscut celebritatea de mic, iar înainte să apară în „Singur Acasă‟, Macaulay Culkin a apărut şi în filmul „My Girl‟ şi în „Wish Kid‟. Culkin a jucat apoi în numeroase producţii de succes, precum: „The Good Son‟, „Richie Rich‟ şi „Saved‟. El urmează să apară, anul acesta, în sezonul 10 al „American Horror Story‟.

Nativ din New York, el a lansat brandul „Bunny Ears‟, în 2017, care are un site web şi un podcast.

În ceea ce priveşte viaţa amoroasă, a fost împreună cu actriţa Mila Kunis, aproape 9 ani, înaintea de despărţirea lor din anul 2011, iar, în prezent, se iubeşte cu Brenda Song şi împreună au o fiică, pe Dakota, care s-a născut în aprilie 2021. Actorul şi-a numit fiica, după sora lui, care a murit în anul 2008.

Joe Pesci, banditul din film, s-a concentrat pe muzică