O mare parte dintre celebrităţi îşi transformă look-ul în fiecare sezon şi merg pe o culoare diferită a părului. Inspiră-te de la ele dacă vrei să faci o schimbare importantă în anul 2021. Îţi dă un pont Gwen Stefani care a uimit cu o nouă culoare a părului. De altfel, este cunoscută nu doar pentru muzica ei, ci şi pentru aspectul ei. Foloseşte rujuri îndrăzneţe şi este cunoscută pentru părul blond. Acum, când mai are puţin să se mărite cu Blake Shelton, artista îşi schimbă nuanţa părului şi-şi lasă fanii cu gura căscată.

Ce reacţie au avut admiratorii la postările ei cu noua coafură?

Stefani a împărtăşit pe o reţea de socializare fotografii în care afişează noul său aspect şocant de diferit. Mulţi dintre urmăritorii ei i-au comentat aspectul. „Îmi place părul tău brunet!”, a spus entuziasmat vedeta YouTube, Kandee Johnson. Un alt fan a spus: „Sunt obsedat de culoarea asta!”. „Părul acesta este totul”, a complimentat-o altcineva. Un alt admirator a remarcat faptul că Stefani a fost întotdeauna un creator de tendinţe, comentând: „Un aspect atât de interesant este un model”.

În timp ce mulţi erau încâtaţi de noul ei stil ce pare inspirat de Cruella Deville, unii pur şi simplu n-au fost de acord că schimbarea o avantajează pe Steani: „O iubesc pe Gwen de dinainte să ştiu să scriu, dar, să mă ierte, acest look este îngrozitor! ". Altcineva a scris: „Gwen îmi pare rău, dar noua tunsoare este groaznică!”. Un alt comentator a mers atât de departe încât a afirmat că artista arată „înfricoşător” şi că „pare mai în vârstă”. Este explicabil, având în vedere că vedeta şi-a vopsit sprâncenele pentru a se potrivi cu părul.

Desigur, Gwen Stefani nu e singura care a îndrăznit să adopte un look diferit. Descoperă ce alte celebrităţi au făcut o schimbare în ultima vreme!

Shakira

Artista a împărtăşit pe o reţea de socializare fotografii în care apare cu noua ei nuanţă de păr. Se întâmpla la începutul lunii februarie 2021. A menţionat iniţial că şi-a dorit o culoare mai deschisă, dar a rămas fără vopsea şi a trebuit să improvizeze folosind un alt produs din cauza carantinei impuse de pandemia de COVID-19. Indiferent de ce s-a întâmplat, rezultatul a fost bun.

Mila Kunis

Rareori, Kunis a ales o altă nuanţă în afara celei de maro închis cu care şi-a obişnuit fanii. Prin urmare, nuanţa de maro-ciocolatiu pe care a purtat-o la Festivalul de film Sundance din 2020 a fost surprinzătoare.

Hilary Duff

Cu saloanele închise din cauza pandemiei de coronavirus, cu toţii am fost nevoiţi să ne neglijăm părul. Ce soluţie a găsit totuşi Hilary Duff? Şi-a vopsit părul în albastru. Dacă ai impresia că ar putea purta o perucă,ei bine, hairstilistul ei, Nikki Lee, a comentat fotografia postată de ea pe o reţea de socializare: „Da! Ai făcut-o!".

Kim Kardashian

Cu toate că este cunoscută pentru blondul platinat pe care l-a adoptat în trecut şi pentru nuanţele închise alese în ultima vreme, Kardashian a optat un roz strălucitor, în primăvara anului 2019. A adus culoarea înapoi în lumina reflectoarelor după ce s-a plistisit de părul în nuanţe pastelate.

FOTO: Instagram, Shutterstock