Astfel, după ce Claudia l-a acuzat de infidelităţi şi de abuz, Gabi nu doar că a postat pe pe reţelele de socializare mai multe clipuri în care apare jucându-se cu copiii, dar şi un mesaj adresat soţiei sale, prin care se străduieşte să-şi spele imaginea de băiat rău.
 
”Cel mai JOSNIC este acel om care în momentul în care se supără pe tine neagă faptele tale bune, îţi dezvăluie secretele, te vorbeşte de rău, uită tot ce ai făcut pentru el şi te descrie altora într-un fel lipsit de bun simţ.”, a scris Gabi Bădălău pe Instagram.
 
Claudia Pătrăşcanu a făcut, zilele trecute, un mesaj sfâşietor, în care a vorbit despre drama pe care o trăieşte de mai mult timp. 
 
”După atâta umilinţă, abuz emoţional, infidelităţi, lipsa de lângă cei mai minunaţi copii, jigniri, minciuni…… Renunţ! Renunţ la viaţa falsă şi tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu……. lupt pentru cei mai curaţi şi sinceri oameni din viaţa mea (copiii mei)! Veţi creşte cu iubire şi linişte…… restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate! M-aţi întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu «soţul»……. şi-a vândut sufletul pentru nimic şi nu i-a păsat de nimeni şi nimic, doar de cruzime!’, a scris Claudia Pătrăşcanu pe Facebook, pe 12 august.
 
Claudia Pătrăşcanu şi Gabriel Bădălău s-au căsătorit în 2016, atunci când au făcut şi botezul primului copil, după ce cu un an înainte se cununaseră civil chiar de Ziua Îndrăgostiţilor. Cei doi mai au încă un băieţel, care a venit pe lume în 2017.