Fanii prinţului Harry şi Meghan Markle au dezvăluit modul în care au transformat o "fermă odată abandonată în statul New York" într-o pădure, după ce au plantat 530 de copaci în onoarea cuplului, scrie Daily Mail
 
Aceştia au lansat campania #SussexGreatForest anul trecut pentru a răsplăti eforturile cuplului de a proteja şi conserva pădurile: "Deoarece Archie continuă să crească, este minunat să ştii că #ArchiesWood va creşte odată cu el", au povestit fanii pe o reţea de socializare. 
 
La vremea respectivă, pentru acest proiect au fost alese patru organizaţii de caritate pentru a planta copaci în numele cuplului.
 
 
Conservarea pădurilor a fost întotdeauna o preocupare pentru foştii duci de Sussex. Aşadar, iată că fanii fostului cuplu regal au dorit să le răsplătească eforturile iniţiând o campanie pentru plantarea a 10.000 de copaci în onoarea familiei, potrivit Harper's Bazaar.
 
Fanii cuplului au venit cu ideea în urma călătoriei prinţului Harry în Africa. În timpul călătoriei, prinţul Harry a fost fotografiat vorbind cu un copil în timp ce s-a alăturat acestora la un eveniment de plantare de copaci în Parcul Naţional Chobe, Kasane din Botswana, pe 26 septembrie 2019.
 
Donaţiile au crescut atunci când s-a lansat campania şi a fost promovată pe reţelele de socializare, astfel că de atunci au început lucrările la plantarea copacilor în întreaga lume. Obiectivul iniţial de 10.000 a fost depăşit cu mult, în prezent fiind plantaţi peste 115.000 de copaci.
 
Foştii duci de Sussex au răspuns la această iniţiativă pe contul cuplului de Instagram: "Îi mulţumim foarte mult grupului mare de oameni care a lansat iniţiativa Sussex Great Forest. Ce surpriză plăcută!"