Află ce-ţi prezic astrele în perioada 23-29 iunie 2017!

1 75201 original jpg jpeg

Astrologul Minerva ne dezvăluie ce ne pregătesc astrele în săptămâna care urmează.

Berbec

Cele care sunt într-o relaţie se îndreaptă cu repeziciune spre căsătorie. Este recomandat să permită iubirii să înflorească natural, aşa cum se cade. Dacă îşi doresc un copil, acum îl pot planifica fără probleme. Cele singure vor putea găsi dragostea mai aproape decât cred. Inima lor va bate mai repede şi, în acelaşi timp, vor trăi experienţe inedite.

Taur

Le-aş sfătui să improvizeze cât mai mult, să fie jucăuşe, fără a depăşi însă limitele bunului simţ. Vor găsi elementul estetic în orice acţiune, şi asta le face să deţină controlul. Pasiunile lor vor ieşi la iveală năvalnic, stimulate de locurile în care se află şi unde se simt extraordinar. Îşi pun în valoare ideile abia spre sfârşitul săptămânii.

Gemeni

Vitalitatea şi încrederea în sine sporesc şi de aceea este o săptămână bună să profite de toate activităţile intelectuale care se ivesc – studiu, scris. Oricare din aceste laturi poate să le aducă succesul. Imaginaţia lor va fi debordantă şi vor avea idei nu trăznite, ci originale, dovada minţii lor creative. Succesul depinde de modul în care îşi pot transforma ideile în fapte.

Rac

Sunt gata să-şi reevalueze viaţa şi să trăiască pentru ele. Afirmarea este mai mult decât necesară pentru personalitatea lor. Spiritualitatea le va capta atenţia săptămâna aceasta. Vor privi în ele şi vor petrece ceva vreme prospectând tainele sufletului, analizând evenimente din trecut în tentativa de a corecta din greşelile şi din defectele pe care şi le cunosc.

Leu

În prima jumătate a săptămânii va fi o adevărată nebunie, mai ales că au tot felul de idei care de care mai bune. Vor trebui să se gândească bine şi abia apoi să se pună pe muncă. Schimbări vor fi, indiferent că le place sau nu. Vor fi aşa cum ştiu ele să fie, glumeţe, teatrale, mână largă. Succesul le învăluie, iar ele au o perioadă foarte bună.

Fecioară

Să fie pregătite, deoarece lucrurile se pot complica din cauza modului în care comunică. Dacă ne gândim un pic, merită să lupţi pentru ideile la care ţii, iar această luptă îşi va arăta roadele până spre finalul primei decade. Să folosească săptămâna pentru a crea, pentru a da minţii răgaz să analizeze ce este de făcut.

Balanţă

Au energia necesară să se liniştească în mijlocul familiei. Sunt atractive pentru partenerii lor, iar copiii, acolo unde sunt, sunt topiţi după ele. Sunt frumoase şi exercită o fascinaţie extraordinară asupra celor pe care îi iubesc. Dacă sunt singure, se va găsi cel care să facă să le bată inima mai repede. Poate fi persoana alături de care să-şi trăiască apoi toată viaţa.

Scorpion

Dacă sunt persoane pe care nu le vor în jur, le vor îndepărta, dar nu brutal, ci elegant. Cel mai bun lucru este că se retrag într-un colţ al lor şi evaluează unde au ajuns şi ce vor mai departe. Sunt persoane puternice şi le va fi relativ uşor să facă schimbări, odată ce înţeleg ce trebuie schimbat.

Săgetător

Să se concentreze asupra vindecării durerilor trecutului. Nu înseamnă că nu mai trebuie să fie atente la nevoile celor de lângă ele, ci mai de grabă că au nevoie de o radiografie a propriilor sentimente, a ceea ce simt unul pentru celălalt. Dragostea şi efectele ei vor aduce mai multă înţelegere în cuplu. Pe de altă parte, să nu uităm că nativilor le place să reflecteze asupra necunoscutului.

Capricorn

Ar trebui să se aştepte la o serie de schimbări în munca de fiecare zi. La prima vedere, acestea par nejustificate, dar este spre binele lor să-şi reevalueze obiceiurile zilnice, să le abandoneze pe cele vechi care mai mult le obosesc şi chiar le pun în pericol sănătatea şi randamentul. Comunică foarte bine, deci să nu se mire dacă acum colegii vor să se afle în preajma lor.

Vărsător

Li se vor întâmpla lucruri interesante şi, cu cât se vor concentra mai bine să se achite de sarcinile pe care le au, cu atât le va fi mai bine. Cariera lor este într-o etapă înfloritoare şi nu cred că au de ce să-şi facă probleme. Ar vrea ca toată lumea să facă numai ce vor ele, dar nu este posibil. Vor primi răspunsuri mai mult sau mai puţin satisfăcătoare în acest sens.

Peşti

Să fie pregătite pentru o schimbare majoră în viaţa de familie care le va aduce în atenţie probleme pe care le-au neglijat şi care trebuie rezolvate înainte de a se apuca de altceva. Relaţia cu copiii ar trebui să le dea un sentiment de om care ştie ce face, deoarece vor fi nevoite să deschidă liniile de comunicare cu ei. Ziua de 26 iunie va debuta pentru ele cumva confuz, dar creativitatea lor le va salva.

Astrograma săptămânii

„Aş dori să ştiu ce-mi rezervă viitorul referitor la sănătate şi carieră, având în vedere

că în ultimii ani am avut parte numai de încercări.“- Luminiţa Rîşca, născută pe 19 decembrie 1967, la ora 6.00, în Suceava.

Pentru un Săgetător cu Ascendent în Săgetător, lucrurile nu fost prea clare în ultimii ani. Nu este exclus ca printre problemele avute să vă fi pierdut mama sau o persoană foarte apropiată de sex feminin. Poate aţi trecut printr-un divorţ, după cum la fel de bine e posibil să fi avut probleme cu locul de muncă. Atenţie la felul generos de a vă comporta, pentru că vă face un deserviciu! Niciodată şeful nu este prieten cu subalternul. În privinţa sănătăţii, atenţie la imunitate şi la o problemă cronică la ficat, pancreas sau fiere, sau la un diabet de tip 2 ivit pe fond de stres. În cazul că sunteţi singură, este posibil să apară cineva în viaţa dvs. Axa Destinului este într-o poziţie care favorizează creativitatea şi iubirea. Posibil să fie mai tânăr ca dvs. cu câţiva ani.Recente

Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg