Marele horoscop al verii

1 58185 original jpg jpeg

Care sunt lecţiile pe care ni le oferă intervalul astral iunie–august?

Reîntoarcerea la familie,reînnodarea unor prietenii vechi,reevaluarea sentimentelor faţă de sine şi faţă de lume,dar şi o mai mare grijă acordată sănătăţii. Banii rămân un factor decizional,însă nicidecum unul de căpătâi.

Berbec

Carieră. Bărbaţii peste 35 de ani în special provoacă,cu bună ştiinţă,schimbări pe front profesional. Posibilă întoarcere la un vechi proiect,la un loc de muncă din trecut sau recunoaştere a meritelor la actualul serviciu.

Bani. Se recomandă precauţie! Mulţi nativi vor investi în soluţionarea unor probleme mai vechi sau mai noi,pe când alţii îşi vor ajuta rudele.

Casă. Prezenţă feminină dominantă în câmpul personal,din partea unei mame,bunici,surori ori soţii. Există riscul de dispute pe fondul diferenţelor de idei.

Dragoste. Niciun nor de furtună pe cerul iubirii! Veţi reuşi să vă apreciaţi partenerul la justa valoare şi să fiţi apreciaţi,în egală măsură!  Vă gândiţi foarte serios să vă oficializaţi relaţia în viitorul apropiat.

Taur

. Prudenţă maximă în relaţiile cu partenerii,colaboratorii şi,după caz,angajatorii din străinătate! Nu e momentul să vă mutaţi cu locul de muncă peste hotare ori să aveţi divergenţe cu şefii din afară. Schimbările nu vor fi neapărat plăcute,dar în mod cert vor fi benefice mai târziu.

. Aşteptaţi-vă la un aflux financiar,din surse la care nu v-aţi fi gândit nici în ruptul capului! Fondurile crescute vă vor relaxa şi binedispune.

. Se anunţă decizii neaşteptate în relaţie cu o logodnă sau o căsătorie. Vă puteţi schimba domiciliul.

. Aşa cum vă doriţi ca partenerul să aibă grijă de dvs.,aşa trebuie să aveţi şi dvs. grijă de el! Dacă veţi fi lipsit de diplomaţie şi de tact,se anunţă momente tensionate în doi.

Gemeni

. Grijă mare la cum manevraţi actele – riscaţi pierderi masive şi erori pe măsură! Veţi avea mult de lucru,dar mintea vă va sta la cum să jonglaţi mai multe proiecte dătătoare de finanţe în plus.

. Vă faceţi griji peste griji,dar sursele de finanţare vor fi constante vara aceasta. În caz de proces,rezultatul va fi unul care vă va avantaja.

. Trebuie să faceţi drumuri la avocaţi sau pe la diverse instituţii ca să lămuriţi în ceea ce priveşte o moştenire ori o trecere de proprietate de la părinţi pe numele dvs.

. Apare o nouă dragoste sau vă decideţi să reluaţi o relaţie mai veche. Oricum ar fi,consecinţele sunt ireversibile! Feriţi-vă să promiteţi marea cu sarea,pentru că tot ce spuneţi poate fi folosit împotriva voastră.

Rac

. Vreme de reflecţie în ce priveşte proiectele profesionale ori un viitor post nou de muncă. În acest sens,în timpul verii vor fi favorizaţi în special bărbaţii tineri.

. Fiţi cu băgare de seamă şi cumpătat şi,dacă apar greşeli în calcule,asumaţi-vă responsabilitatea,nu aruncaţi vina pe alţii.

. Veţi organiza evenimente legate de aripa tânără,dar şi cea mai în vârstă din familie. Transfer de donaţii şi de alte drepturi asupra unor proprietăţi.

. Cea mai romantică perioadă din an pentru dvs. Cu poveşti de dragoste noi – dar la fel de posibil şi mai vechi – vara aceasta va fi încărcată de trăiri puternice şi momente de neuitat. Veţi primi şi veţi da dragoste,în egală măsură.

Leu

. Apar conflicte cu persoane tinere pe frontul de muncă,ceea ce vă va cauza tensiune şi iritare. Responsabilităţile şi îndatoririle pică majoritar pe umerii dvs.

. Se vor ivi discuţii şi întâlniri în familie,legate de chestiuni de ordin financiar sau de proprietăţi. Se anunţă vânzări,dar şi achiziţii.

. Apare un personaj nou – fie în casă,fie în cartier ori anturaj. Veţi celebra o sărbătoare în casa dvs.,înconjurat de prieteni.

. Nutriţi speranţe la o nouă poveste de dragoste,dar aveţi grijă să nu fiţi prea naiv! Persoanele căsătorite trebuie să evite sub orice formă flirturile „nevinovate”! Puţin spirit aventuros va duce la schimbări definitorii.

Fecioară

. Veşti nu tocmai plăcute pe acest segment. Încetare bruscă a unui contract de muncă,a unui angajament ori o promisiune eşuată. Orizont posibil cam sumbru,dar schimbările au bătaie lungă şi se vor dovedi de bun augur.

. Sunt avantajaţi în special femeile şi bărbaţii până în 35 de ani. Ceilalţi vor aştepta puţinele resurse,dar vor reuşi să se bucure de ele alături de cei dragi.

. Schimbări în casă,de decor,de mobilier,de zonă. Aveţi grijă la furturi!

. Venus va fi generoasă cu aceşti nativi. Apare o persoană dragă la orizont sau pasiunea înfloreşte în cuplurile deja formate.

Balanţă

. Avantaje de un serviciu mai bun şi o sursă mai mare de venit. O mai mare implicare şi promisiuni curajoase duc la beneficii pentru tinerele femei din această zodie.

. Nativii să se aştepte la o vară puternică din acest punct de vedere! Indiferent de sursele de unde îşi procură banii,vor reuşi să-şi achite majoritatea datoriilor.

. Efort crescut depus pentru redecorarea căminului. Vor face reparaţii,vor da o mână nouă de vopsea,vor cumpăra noi piese de mobilier.

. Li se recomandă răbdare şi înţelepciune,să vorbească doar după ce au gândit îndelung şi să evite deciziile radicale,greu de schimbat ulterior.

Scorpion

. Vă aşteptaţi la schimbări,dar şi la noi oportunităţi. Un grup de femei sau o femeie cu influenţă vă sprijină la locul de muncă. Posibilă ofertă sau nou contract.

. Nu vă aşteptaţi la alte câştiguri decât cele lunare. Contextul astral al colaborărilor este slab conturat.

. Vă vor afecta o serie de evenimente mai triste,precum o separare. Totul vine şi trece rapid,aşa că nu vă faceţi mai multe griji decât e cazul.

. Femeile Scorpion vor fi tentate de o relaţie extraconjugală cu un bărbat mult mai în vârstă. Bărbaţii vor căuta senzaţii tari pe toate planurile,în cuplu sau în afara lui. Apar discuţii în acest sens şi nu tot ce se va spune va fi placul dvs.

Săgetător

. Îndatoririle profesionale trec pe locul doi în faţa planurilor de vacanţă. Posibile deplasări în străinătate sau,după caz,întocmire de acte tocmai în vederea acestor deplasări.

. Veţi avea motive de bucurie:se ivesc oportunităţi de câştig ori de profit mai mare. De asemenea,e posibil să obţineţi o anumită sumă de bani,de care aveţi mare nevoie.

. Vă veţi stabiliza căminul în special în termeni financiari. Veţi ajunge la zi cu cheltuielile,ipoteca. Intră bani în casa dvs. la care nu vă aşteptaţi.

. Aici apar discuţii pe care le puteţi evita cu uşurinţă,dacă nu mai lăsaţi să vă sară ţandăra din orice.

Capricorn

. Noi colegi şi noi clienţi vă vor ţine ocupaţi. Posibile noi simpatii,întâlniri cu vechi colaboratori,iniţiere de noi prietenii în sfera profesională.

. Vara va fi un interval relativ calm din acest punct de vedere. Nu vă aşteptaţi nici la suişuri bruşte,nici la coborâşuri abrupte.

. Apar disensiuni în relaţiile familiale din cauza faptului că nu sunteţi suficient de cald şi de empatic. Vreţi mai multă atenţie,dar trebuie să daţi şi suficientă atenţie la schimb.

. Separare neaşteptată sau întoarcere la o iubire mai veche. Primiţi semnale grăitoare că o persoană din trecutul dvs. amoros încă mai are sentimente de această natură. Fiţi pregătiţi pentru surprize la acest capitol!

Vărsător

. Încununarea eforturilor dvs. va duce la apariţia unui nou loc de muncă. Veţi începe o activitate plăcută şi de succes.

. Apar complicaţii în termeni financiari. Femeile peste 35 de ani trebuie să se protejeze de fraude ori erori legate de anumite calcule.

. Veţi avea subiecte de gândit vara aceasta,de la cum să combateţi rutina în cuplu,la calcule despre şansele de supravieţuire a relaţiei deja existente ori planuri de începere a unei noi poveşti de amor.

. Perioadă de emoţii ames­tecate şi veşti despre o sarcină. Femeile vor dezbate subiectul cu mamele ori bunicile.

Peşti

. Traversaţi cea mai norocoasă şi benefică perioadă a anului în sfera profesională. Folosiţi-vă de orice propunere,orice şansă şi nu lăsaţi nimic pe mai târziu.

. Veţi arunca pe fereastră cu banii pentru achiziţia unor obiecte mult prea scumpe,pe care le găsiţi ulterior la un preţ şi mai mic. Apare riscul de probleme domestice.

. Vara aduce griji în privinţa unei persoane dragi din căminul dvs. ori a unui vecin. Veţi face numeroase vizite la domiciliu şi veţi da multe telefoane,toate cu folos.

. E timpul ca lucrurile să se aşeze pe făgaşul lor. Posibile şanse de logodnă,începeţi chiar să vă plănuiţi nunta. Ţineţi însă secrete planurile de anumite persoane.

Un personaj feminin va juca un rol important în viaţa noastră,graţie lui Venus.

-Vara aceasta facem alegeri de viaţă cu efecte pe termen lung.

-Mai multe planete vor intra în fază retrogradă:Neptun (pe 4 iunie),Chiron (pe 11 iunie),Uranus (din 13 iulie) şi Mercur (pentru a doua oară în acest an,din 14 iulie).

-Neptun în mers invers va duce la destrămarea viselor nefondate,Chiron aduce pe afiş probleme personale,dar şi politice,care nu vor mai putea fi evitate,Uranus retrograd în Berbec accentuează conflictele,pe când Mercur în marşarier potenţează neînţelegerile şi înteţeşte erorile de comunicare.

-Eclipsa totală de Lună din 4 iunie,în Săgetător,duce la o mai bună manageriere a resurselor,dar şi la cristalizarea unor adevăruri mai dure.



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg