Alege darul potrivit în funcţie de zodie!

1 52895 original jpg jpeg

Te tot întrebi ce cadou să-i cumperi jumătăţii tale de Sărbători? Iată câteva sugestii, în funcţie de zodie.

BerbecBerbecul preferă în general cadourile scumpe şi de firmă. Dacă te gândeşti să îi cumperi un cadou de tipul produs tehnologic inovator,cu siguranţă va fi în extaz. L-ar putea încânta foarte mult o iguana sau un cameleon. Însă,dacă această variantă ţi se pare prea complicată,poţi opta pentru îmbrăcăminte sau cosmetice. În ceea ce priveşte îmbrăcămintea,unui berbec îi plac hainele sport,iar când vine vorba de cosmetice se orienteză după produse uşor de folosit şi cu efect rapid,precum un balsam bun după ras sau un parfum cu note foarte masculine.  

Bărbatul taur este din fire pretenţios atunci când vine vorba de cadouri. Adoră cadourile care reprezintă o adevărată declaraţie de dragoste. Aşadar,îi poţi cumpăra obiecte artizanale,vinuri scumpe de colecţie,o cutie de bomboane fine belgiene sau orice alt obiect de calitate. Adoră se se înconjoare cu lucruri de lux,care să-i stimuleze gustul pentru frumos,mai ales că are simţul posesiei.

Geamănul,chiar dacă nu pare este în primul rând o persoană practică,aşa că cele mai potrivite cadouri pentru el sunt cele practice şi utile,precum o bibliotecă modernă,spaţioasă,cu sertare pe role,uşor de manevrat. De asemenea,te poţi orienta şi către alte cadouri mai mici,dar folositoare:agenda,bicicleta,geantă de umăr,o hartă turistică. În privinţa hainelor,bărbatul în zodia gemeni le preferă pe cele sport,din materiale comode,prin care să poată respira în voie.

Pentru un rac,cadourile sunt in primul rand un semn de consideratie. Dacă îi faci un cadou un obiect pe care şi-l dorea de mult timp,bărbatul rac va fi mai întâi recunoscător pentru faptul că ai ţinut minte ce îşi doreşte. Poţi să îi cumperi o tabacheră veche,un tablou,un parfum fresh,o carte din seria "Cum să îţi începi propria afacere",o amuletă sau un vin bun.

Leului îi plac foarte mult cadourile şi mai mult,îi place ideea că te-ai gândit la el. Dacă vrei să îl faci fericit,cumpără-i lucruri scumpe:un telefon,ceva de îmbrăcat,obiecte de decoraţiuni interioare,un animal de casă. De asemenea,îi poţi pregăti o surpriză,precum o cină romantică la un restaurant de lux,sau,în cazul în care ai un buzunar generos,o excursie exotică.

Dacă jumătatea ta este născută în zodia fecioară înseamnă că vei avea ceva de furcă până vei găsi cadoul potrivit. Bărbatul fecioară este un pretenţios fără pereche. Ceea ce îi faci cadou unei fecioare demonstrează în primul rând ceva despre tine şi despre caracterul tău. Apoi,demonstrează cât de mult eşti atentă la gusturile lui,mai ales cât de bine îl cunoşti.

Bărbaţilor fecioară le place să se îmbrace impecabil la locul de muncă,aşa că îi poţi cumpăra un costum cu o cămaşă asortată,în culori cât mai neutre. Eventual ai putea să îi cumperi şi o perie de îndepărtat scamele,deoarece este foarte atent la aspectul hainelor. Pentru casă,orice obiect menit să păstreze ordinea sau curăţenia este bine venit. De asemenea,îi poţi cumpăra jocuri de strategii,obiecte cosmetice,portofel sau suporturi de CD-uri.

Dacă vrei să-l faci fericit,ar fi excelent să îi cumperi ceva ce îşi doreşte de mult timp. Orice articol vestimentar sau accesoriu de îmbrăcăminte de bun gust este bine venit. De asemenea,orice cadou scump şi elegant îl va încânta. Aşadar,optează pentru un parfum scump,cosmetice de firmă,un suport de lumânări stilat,un set de aromoterapie,un abonament la o sală de fitness sau o carte bună.

Când vine vorba de scorpion,ai de a face cu o zodie destul de pretenţioasă. Aşadar alege ceva care fie e scump,fie îi stimulează inteligenţa. Bărbatului scorpion nu îi plac cadourile obişnuite,de aceea se aşteaptă întotdeauna la ceva special din partea ta. Dacă nu va fi surprins,dezamăgirea va fi pe măsură. Alege un ceas de firmă,un parfum foarte scump,obiecte persoanlizate pentru el sau orice alt obiect care se găseşte greu. De asemenea,contează şi felul în care îi înmânezi cadoul,aşa că ai grijă să fie de-a dreptul un moment magic.

Săgetătorul este semnul care iubeşte cel mai mult excursiile. Dacă nu îi poţi oferi asta,atunci îi poţi cumpăra un echipament de alpinism,o carte de călătorii,un album de artă,obiecte vestimentare amuzante sau orice alt obiect care să-i aducă zâmbetul pe buze.

Nativul capricorn este o persoană conservatoare,orientată spre tradiţii şi spre lucrurile bine făcute. Îi plac foarte mult cadourile de firmă,aşa că poţi opta pentru o agendă îmbrăcată în piele,electronice de calitate,obiecte vestimentare de firmă,precum o cămaşă elegantă sau poţi alege haine sport,comode,deoarece acestea sunt preferatele capricornului în timpul liber.

Bărbatul vărsător este o persoană destul de activă,fapt pentru care are numeroase preocupări. În funcţie de aceste preocupări,ai o gamă largă de produse spre care îţi poţi îndrepta atenţia. Îi place foarte mult să fie înconjurat de prieteni,motiv pentru care îi poţi face cadou un sistem Home Cinema pentru a-şi invita întreg anturajul la vizionare de filme. De asemenea,poţi alege un produs din gama electrocasnice pentru a-i face viaţa mai uşoară:robot de bucătărie,aspirator,veioză,GPS etc. Şi pentru că este un împătimit al lecturii,îi poţi cumpăra o carte sau mai multe,în funcţie de preferinţele lui.

Unui bărbat născut în zodia peşti îi poţi cumpăra obiecte ce ţin de artă sau psihologie,obiecte exotice sau romantice. De asemenea,îi poţi cumpăra cărţi în domeniul în care lucrează,deoarece îi place foarte mult să se informeze,să afle cât mai multe lucruri noi. Nici bijuteriile nu sunt o alegere greşită,aşa că optează cu încredere pentru un ceas scump. Astfel,se va simţi cu adevărat apreciat.Recente

Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour foto  Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg