Atitudinea fiecărei zodii, în parte. Află dacă eşti şef, independent sau iertător

1 atitudinea fiecarei zodii in parte afla daca esti sef independent sau iertator jpg jpeg

Horoscopul are 12 semne zodiacale, unul mai diferit decât celălalt. Unii conduc, alţii se lasă conduşi, iar a treia categorie este independentă. Azi discutăm despre atitudinea fiecărei zodii, în parte. Află dacă eşti şef, independent sau iertător.

Atitudinea fiecărei zodii

Zodii independente - Taur, Fecioară, Scorpion, Vărsător, Capricorn, Balanţă

Sunt zodii puternice şi caută oportunităţi. Îşi asumă rol de lider şi nu ţin cont de părerile altora. Vor să aibă control total asupra ceea ce fac. Sunt încrezătoare şi nu se lasă doborâte uşor. Luptă pentru lucrurile care lor li se pare că merită efortul. Le place puterea şi să fie stăpâni pe situaţie. Le mai place să şi intimideze. Nu se lasă influenţaţi de nimeni. Se conving singure dacă un lucru e sau nu e bun pentru ele. Îşi urmăresc ţelurile cu pasiune şi reuşesc în tot ce îşi propun.

Zodii iertătoare - Săgetător, Peşti, Gemeni

Urăs orice conflict şi încearcă să le evite mereu. Vor o viaţă liniştită, motiv pentru care acceptă scuzele cu uşurinţă pentru a trece peste neplăceri. Îşi arată sentimentele uşor şi spun mereu clar şi tare ce au de zis. Se înfurie în rare ocazii, dar iartă extrem de uşor. Nu îşi strică buna dispoziţie cu ranchiună sau supărări. Nu îţi cer scuze niciodata dacă nu e vina lor sau dacă au dreptate.

Zodii şef - Leu, Berbec, Rac

Fiecare zodie are calităţi bune şi rele. Stăpânesc arta manipulării. Reuşesc tot ce îşi propun. Sunt zodii materialiste şi au un bun simţ al autoapărării. Devin extrem de agresive când se apără. Zodiile astea sunt menite să lucreze în sfera politică. Le place controlul şi ţin ranchiuna şi ani de zile. Nu le place să cedeze. O ţin pe a lor, chiar dacă nu au dreptate. Îi fac pe cei din jur să se simtă vinovaţi pentru că le ţin piept.

Sursa:Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg