Cât trebuie să dormi, în funcţie de zodie. Taurii sunt cei mai somnoroşi

1 cat dormi in functie de zodie jpg jpeg

Ştim că ideal ar fi să dormim opt ore pe noapte pentru a putea face faţă provocărilor zilnice, dar probabil că ai întâlnit şi tu persoane care sunt pline de energie chiar dacă nu au închis un ochi toată noaptea. Te întrebi cum reuşesc? Răspunsul ar putea fi scris.. în stele!;

Iată cât trebuie să dormi, în funcţie de zodie, pentru a fi fresh dimineaţa:

Berbec

Berbecii privesc somnul ca pe o pierdere de timp, aşa că pot supravieţui cu 6 ore de somn pe noapte. Aşa au mai mult timp să muncească pentru a-şi îndeplini obiectivele.

Taur

Sunt mari iubitori ai somnului, aşadar patul este locul lor fericit. Taurii au nevoie de 9 ore de somn pe noapte.

Gemeni

Programul de somn al gemenior variază de la o zi la alta pentru că le este greu să găsească echilibrul. Se pot simţi bine şi dacă dorm într-o noapte 6 ore, însă următoarea zi, cu siguranţă, vor petrece mai mult timp în pat.

Rac

Racii nu iubesc nimic mai mult decât un pat confortabil. Dorm cel puţin 8 ore pe noapte.

Leu

Le place să fie înconjuraţi de oameni, chiar şi atunci când dorm. Dacă au companie, leii pot dormi profund şi nu au nevoie de mai mult de 7 ore pe noapte pentru a se odihni.

Fecioară

Fecioarele sunt perfecţioniste şi văd somnul ca pe o barieră, dar sunt predispuse şi la anxietate. De obicei, fecioarele dorm aproximativ 6 ore pe noapte. 

Balanţă

Balanţeleau nevoie de 8 ore de somn pe noapte pentru a se încărca. Sunt prietenoşi şi vor fi mereu alături de tine, însă doar dacă sunt odihniţi.

Scorpion

Sunt persoane pasionale şi trăiesc intens chiar şi pe timpul nopţii, prin intermediul viselor. Ar trebui să doarmă 8 ore pe noapte.

Săgetător

Atunci când au un proiect sau un eveniment important, săgetătorii se pot priva de somn, acesta nefiind o prioritate pentru ei. Pe de altă parte, atunci când sunt relaxaţi, au nevoie de 8 ore de somn pe noapte.

Capricorn

Capricornii au o rutină bine stabilită şi o oră de culcare fixă. Au, de obicei, nevoie de 8 ore de somn pe noapte pentru a funcţiona la capacitate maximă.

Sursă: thesun.co.uk