Ce acuzaţie ruşinoasă îi aduce Johnny Depp fostei soţii. Cei doi au ajuns din nou la tribunal!

1 johnny depp amber heard jpg jpeg

Johnny Depp (57 de ani) şi fosta lui soţie, Amber Heard (34 de ani), s-au prezentat marţi, 7 iulie, la Înalta Curte de Justiţie din Londra. Depp o acuză de defăimare pe Amber şi a dat în judecată şi tabloidul The Sun pentru că îl acuză de violenţă domestică.

Johnny Depp a venit la proces însoţit de doi avocaţi şi de doi bodyguarzi, în timp ce Amber a venit cu sora ei, Whitney, avocatele Jennifer Robinson şi Elaine Bredehoft, şi cu iubita, Bianca Butti (38 de ani), toţi având măşti pe chip.

În conflicul deschis dintre Depp şi Heard a fost prins şi redactorul şef de la The Sun, Dan Wootton, care e acuzat de „injurii nejustificate”. Procesele dintre Depp şi Heard se desfăşoară atât în SUA, cât şi în Marea Britanie.

Johnny Depp a afirmat că a decis să pună capăt relaţiei cu Heard în momentul în care aceasta şi-a făcut nevoile în patul conjugal pentru a se amuza. Actorul a explicat că Amber sau „probabil unul dintre prietenii ei” se face responsabil de acest incident. Această „glumă inofensivă” le-a distrus căsnicia. Heard a dat vina pe căţeluşul ei, dar Depp nu s-a lăsat păcălit, declarând că este vorba despre „o cantitate prea mare de materii fecale în aşternuturi”.

Actorul o descrie pe Heard ca o „sociopată narcisistă şi calculată”, care s-a căsătorit cu el pentru a deveni cunoscută în cinematografie. La rândul ei, avocata fostei soţii l-a descris pe Johnny Depp ca fiind un bărbat agresiv, care a avut mai multe atacuri violente asupra clientei sale în timp ce se afla sub influenţa drogurilor şi a alcoolului, informează closermag.fr.

Încă o dată, Depp a negat că ar fi fost violent cu fosta sa soţie. Avocaţii actorului au adus şi probe care atestă infidelitatea fostei sale soţii, care a avut o relaţie cu Elon Musk. Actorul a vorbit şi despre faptul că a fost victima atacurilor venite din partea fostei lui soţii, în faţa cărora a fost nevoit să se apere. Mai mult, el ar fi fost victima loviturilor lui Heard.

Procesul durează trei săptămâni, iar printre cei care urmează să depună mărturie se numără şi Winona Ryder şi Vanessa Paradis, fosta parteneră a lui Depp.

Johnny Depp şi Amber Heard s-au cunoscut la filmări, în 2011; în 2015 s-au căsătorit şi au divorţat în 2017. La divorţ, Heard a primit 7 milioane de dolari.  

Foto: ShutterstockRecente

Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg
Pamela Anderson sursa  Variety jpg
Creier jpg
Beyoncé jpg
Vin Diesel cu soția sursa  Shutterstock jpg
Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg
Justin Bieber jpg