Ce acuzaţie ruşinoasă îi aduce Johnny Depp fostei soţii. Cei doi au ajuns din nou la tribunal!

1 johnny depp amber heard jpg jpeg

Johnny Depp (57 de ani) şi fosta lui soţie, Amber Heard (34 de ani), s-au prezentat marţi, 7 iulie, la Înalta Curte de Justiţie din Londra. Depp o acuză de defăimare pe Amber şi a dat în judecată şi tabloidul The Sun pentru că îl acuză de violenţă domestică.

Johnny Depp a venit la proces însoţit de doi avocaţi şi de doi bodyguarzi, în timp ce Amber a venit cu sora ei, Whitney, avocatele Jennifer Robinson şi Elaine Bredehoft, şi cu iubita, Bianca Butti (38 de ani), toţi având măşti pe chip.

În conflicul deschis dintre Depp şi Heard a fost prins şi redactorul şef de la The Sun, Dan Wootton, care e acuzat de „injurii nejustificate”. Procesele dintre Depp şi Heard se desfăşoară atât în SUA, cât şi în Marea Britanie.

Johnny Depp a afirmat că a decis să pună capăt relaţiei cu Heard în momentul în care aceasta şi-a făcut nevoile în patul conjugal pentru a se amuza. Actorul a explicat că Amber sau „probabil unul dintre prietenii ei” se face responsabil de acest incident. Această „glumă inofensivă” le-a distrus căsnicia. Heard a dat vina pe căţeluşul ei, dar Depp nu s-a lăsat păcălit, declarând că este vorba despre „o cantitate prea mare de materii fecale în aşternuturi”.

Actorul o descrie pe Heard ca o „sociopată narcisistă şi calculată”, care s-a căsătorit cu el pentru a deveni cunoscută în cinematografie. La rândul ei, avocata fostei soţii l-a descris pe Johnny Depp ca fiind un bărbat agresiv, care a avut mai multe atacuri violente asupra clientei sale în timp ce se afla sub influenţa drogurilor şi a alcoolului, informează closermag.fr.

Încă o dată, Depp a negat că ar fi fost violent cu fosta sa soţie. Avocaţii actorului au adus şi probe care atestă infidelitatea fostei sale soţii, care a avut o relaţie cu Elon Musk. Actorul a vorbit şi despre faptul că a fost victima atacurilor venite din partea fostei lui soţii, în faţa cărora a fost nevoit să se apere. Mai mult, el ar fi fost victima loviturilor lui Heard.

Procesul durează trei săptămâni, iar printre cei care urmează să depună mărturie se numără şi Winona Ryder şi Vanessa Paradis, fosta parteneră a lui Depp.

Johnny Depp şi Amber Heard s-au cunoscut la filmări, în 2011; în 2015 s-au căsătorit şi au divorţat în 2017. La divorţ, Heard a primit 7 milioane de dolari.  

Foto: Shutterstock



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg