Ce carieră ţi se potriveşte în funcţie de zodie. Alege meseria ideală!

ce carieră ţi se potriveşte în funcţie de zodie jpeg

Se spune că semnul zodiacal în care ne aflăm influenţează mult aspectele vieţii, dar se pare că şi lucrurile pe care le apreciezi la cariera ta, şi bineînţeles ce este mai bine pentru tine. Aşadar, ce carieră ţi se potriveşte în funcţie de zodie?

Ce carieră ţi se potriveşte în funcţie de zodie - Berbec 21 Martie – 19 Aprilie

Acest semn zodiacal este născut pentru a fi lider,şi,ca atare au timp pentru a face din autoritate lor un adevărat şef. Nu se simte bine când lucrează pentru altcineva,poate deveni iritat de micromanagement şi restricţie. Nu-ţi face griji,în cel mai scurt timp vei avea parte de o creştere,dar asigură-te că ai terminat ce ai început. Ai tendinţa de a începe o mulţime de proiecte,dar niciunul pe cont propriu. Asta în cazul în care ai o echipă bună,de susţinere care vine de la prieteni sau colegi. Ei pot lua ideile tale îndrăzneţe şi,de a le pune în practică. Cariere ideale:Gândeşte-te,ghid în aer liber,antrenor personal,atlet,sau cei care lucrează pentru o organizaţie de sport. Şi,după cum s-a menţionat mai înainte,un CEO sau alt profesionist de management nu este departe,îţi place să dai ordine,şi de a face ce este mai bun,atunci când poţi oferi o perspectivă la o echipa de suport pentru a o executa.

Taur 20 Aprilie – 20 Mai

Ce carieră ţi se potriveşte în funcţie de zodie dacă eşti Taur

Ca angajaţi,cei care sunt sub semnul zodiacal taur sunt fundamentali şi practici,ceea ce-i face buni angajaţi,deoarece se pot descurca în orice situaţie. Este mai natural înclinat să conducă,cu toate acestea,munceşti cu greu şi cu dăruire în munca de echipă,dar eşti şi încăpăţânat,aşa că va trebui să alegi atunci când este vorba de proiecte şi conflicte la locul de muncă.

Cariere ideale:Unul dintre semnele cele mai de încredere şi harnici,vei prospera într-un mediu care răsplăteşte tenacitatea şi dăruirea. Locul de muncă din industria alimentară sau de vânzare de lux,oferă două lucruri valoase pentru Taur,dar la fel de bine se descurcă şi în practici de consultanţă financiară,ceea cei face ideali pentru o carieră în domeniul bancar sau financiar.   

Ce carieră ţi se potriveşte în funcţie de zodie - Gemeni 21 Mai-  21 Iunie

Gemenii prosperă în medii de stimulare care le oferă o varietate,dar şi şansa de a interacţiona cu multe lucruri diferite,fie că sunt oameni,aplicaţii,medii de unde vei obţine esenţa. Ai posibilitatea de a face repede ceea ce ţi se cere,dar ai grijă. Acest lucru înseamnă că poţi să devii plictisit,şi să nu acorzi atenţie diverselor activităţi. Asigură-te că nu te încadrezi într-un mediu obositor,şi vei fi fericit.  

Cariere ideale:Orice lucru care necesită transmiterea informaţiilor şi a ţine pasul cu diferite teme este o cale de carieră ideală pentru Gemeni,aşa că ce ţine de predare şi de comunicare sunt perfecte pentru tine. Eşti activă mental şi emani dorinţa de dragoste pentru a procesa o mulţime de aspecte diferite ale unui proiect. Orice ai lucra este potrivit pentru tine,dar cel mai bine s-ar potrivi PR şi publicitate sau manager de proiect.

Rac 22 Iunie – 22 Iulie

Ce carieră ţi se potriveşte în funcţie de zodie dacă eşti Rac

Racul este semnul tradiţional şi cultivator a zodiacului,aşa că le place să dea exemple şi pot ocupa responsabilitatea fără probleme. Sunt prin definiţie,cei care permit să dea sfaturi şi să rezolve problema,ca toată lumea să fie fericită. Dar nu faci bine,dacă nu te gândeşti la motivaţia de care ai nevoie cu regularitate de la manageri în rapoarte.

Cariere ideale:Racii sunt buni educatori sau bone,dar,de asemenea lucrători sociali,angajaţi uimitori de resurse umane,avocaţi,profesori,directori. Sănătate şi wellness sunt părţi importante şi vitale ale acestui semn,astfel încât nimic în aceste arene,ca fiind dietetician sau nutritionist,nu îi sunt nepotrivite.

Ce carieră ţi se potriveşte în funcţie zodie - Leu 23 Iulie – 22 August

Leul expune dragoste şi atenţie,dar nu întotdeauna într-un ” uită-te la mine ” un fel de mod pe care îl place deoarece îi inspiră pe alţii să fie mai buni. Politica şi predarea sunt potrivite pentru leu,şi sunt unele dintre cele mai bune şefii,mai ales atunci când vor câştiga. Semnul zodiacal Leu are tendinţa de a fi întreţinut,dar de multe ori perturbă mediile de echipă,deoarece de fiecare dată va câştiga cu farmec şi în mod natural.

Cariere ideale:După cum s-a menţionat,de predare şi politică sunt o potrivire mare pentru tine,în timp ce orice are de a face cu distracţie pentru alţii,cum sunt actoria,muzica,sau chiar design,poate stârni interesul şi pentru tine.

 Fecioară 23 August – 22 Septembrie  

Ce carieră ţi se potriveşte în funcţie de zodie dacă eşti Fecioară

Fecioara,mereu perfecţionist şi în slujba altora. Un adept natural,plin de compasiune şi grijului,mereu va alege direcţia bună. Ca şef,eşti practic şi protector,în timp ce ceri mai mult. Ai tendinţa de a fi dur cu tine,mai dur decât cu oricine altcineva,aşa că trebuie să-ţi amintească alţii ca să nu te pierzi în detalii din când în când. Eşti practic,angajatul ideal.

Cariere ideale:Fecioarele au amintiri uimitoare şi perfecţionismul lor înseamnă a face bine cu cantităţi de masă de informaţii şi ştiu ce să facă atunci când emoţiile sunt mari. Ei se simt extrem de bine în industria de servicii şi de îngrijire,în calitate de servere,care rulează magazine,care lucrează la recepţie,şi,ca terapeuţi,în timp ce excelează,de asemenea,la ceva care necesită cantităţi de masă de cercetare sau statistici,editor,tehnician,translator sau detectiv.

Ce carieră ţi se potriveşte în funcţie de zodie - Balanţă 23 Septembrie – 22 Octombrie

Balanţele sunt sociale şi adepte de a aduce oamenii împreună,deoarece eşti un bun mediator şi în afara biroului. Semnul de echilibru,citirea oamenilor şi înţelegerea motivaţiilor oamnenilor vine natural pentru tine,şi poţi folosi acest lucru în avantajul tău,în orice loc de muncă sau domeniu,diplomat,asistent,traducător,broker persoană de vânzări.

Cariere ideale:Reprezentată de balanţa dreptăţii,de aplicare a legii şi justiţiei,sunt potriviri naturale pentru tine. Eşti o persoană bună la inimă,astfel încât lucrul cu alţii este esenţial pentru fericirea ta,cum este lucrul în ospitalitate,servicii pentru clienţi,diplomaţi,agenţii de turism,şi chiar un planificator de nunta,se potrivesc de minune.

    Scorpion 23 Octombrie – 21 Noiembrie        

Ce carieră ţi se potriveşte în funcţie de zodie dacă eşti Scorpion

Nimeni nu poate păstra un secret la fel de bine ca tine,şi asta e ceva care poate fi foarte benefic pentru cariera ta,aşa cum sunt cele care necesită dicreţie. Ai prospera în mijlocul unei organizaţii de informaţii,de nivel superior sau negocieri secrete,sau manipularea de documente confidenţiale sau bunuri foarte scumpe. Poţi funcţiona într-o varietate de domenii,dar cu siguranţă se pretează cel mai bine la lucruri pe care alţii le-ar respinge,cum este o intervenţie chirurgicală,sau la medicamente sau un detectiv medico-legal.

Cariere ideale:După cum s-a menţionat,v-ar fi bine acasă,în sala de chirurgie sau ca un agent secret,precum şi lucrul în gestionarea crizelor,lucruri care necesită un nivel ridicat de secretizare. Eşti bun şi în managementul resurselor şi logistică,dar şi un director financiar la restanţe.

Ce carieră ţi se potriveşte în funcţie de zodie - Săgetător 22 Noiembrie – 21 Decembrie

Săgetătorii au un talent pentru comunicarea cu alţii,muncind din greu ca un jucător de echipă,adaptarea la schimbare,şi încurajarea altora să se bucure de locurile de muncă pe care le au. Traducere? Eşti la fel de bun la toate atunci când vine vorba de muncă. Multe cariere se potrivesc cu proiectul de lege pentru tine,atât timp cât nu eşti limitat de ierarhie şi la prea multe reguli.

Cariere ideale:Îţi place să călătoreşti şi să înveţi de la alţii,în orice parte a lumii,astfel încât orice loc de muncă care are legătură cu industria de turism este unul bun,aşa cum este orice loc de muncă,care necesită călătoria,cum este consultare sau turism. Din moment ce iubeşti să inspiri pe alţii,eşti,de asemenea,bun ca profesor,lider de program pentru tineret sau pentru cei care lucrează pentru o organizaţie non-profit.

Capricorn 22 Decembrie – 20 Ianuarie

Ce carieră ţi se potriveşte în funcţie de zodie dacă eşti un Capricorn pragmatic

Capricornii sunt pragmatici şi buni organizatori,dar cu siguranţă,nu plictisitori. Au carisma şi entuziasmul de a conduce o echipă. Nu te intimida sau deranja de autoritate,ştii că e o muncă grea,care necesită ambiţie si angajament,dar tu poţi fi în partea de sus,care este,în general,obiectivul tău final,indiferent unde aterizezi. Doar să fii atentă pentru a-ţi face timp şi pentru alte preocupări. Capricornii sunt dependenţi de muncă.

Cariere ideale:Capricornii rulează pe o navă strânsă,astfel încât aceştia sunt foarte buni la a fi un manager sau administrator pentru un număr de companii. Producţie şi abilităţile administrative sunt unele dintre cele mai bune,şi lucrezi bine în mediile corporatiste cu un set de ierarhii care îţi permit să atingi următoarea treaptă pe scară. La fel de bine poţi fi inginer,arhitect şi angajat de proiectare adiacentă.

Ce carieră ţi se potriveşte în funcţie de zodie -  Vărsător 21 Ianuarie – 19 Februarie        

Vărsătorii sunt adevărate spirite. Dar,cu confunda acest lucru pentru lucrătorii nestatornici. Eşti muncitor,deşi cu o atitudine de abordare nu prea îmbucurătoare. Dar dacă eşti implicată într-un proiect,te trezeşti la miezul nopţii pentru a lucra la el,mai ales dacă nu ai somn. Eşti socială,dar şi singuratică,făcându-te partaşă la manipularea misiunii echipei,precum şi de la lucrul pe cont propriu. Ai tendinţa de a veni cu idei înainte de a fi considerat un geniu.

Cariere ideale:Ştiinţa sau tehnologia,dacă se poate explora noi teorii sau aplicaţii,design grafic sau fotografie,şi chiar proiecte de management. Eşti,de asemenea,un bun antreprenor sau contractor independent,în timp ce te revolţi împotriva culturii corporative şi de a lucra cel mai bine pe propriul program.

Ce carieră ţi se potriveşte în funcţie de zodie - Peşti 20 Februarie – 20 Martie

Peştii sunt la fel de flexibili când vine vorba de forţa de muncă,nu eşti preocupat de dovedeşti altora,eşti preocupat numai de a face tot ce poţi. Poţi naviga un număr de profesii,dar eşti cel mai fericit atunci când vei găsi un loc de muncă care să satisfacă sensibilitatea de care suferi. Eşti plin de compasiune şi extrem de intuitiv,făcându-te mare în zone care sunt atât de vindecare şi restaurare,cum ar fi artele şi medicina.

Cariere ideale:Nimic ce nu au de a face cu asistenţa medicală,în cazul în care poţi vindeca pe alţii,este o potrivire ideală. Gândeşte-te la asistent,medic,kinetoterapeut,psiholog. Poţi prospera şi în domeniul artelor,cum sunt dansul şi muzica.

Zodia FecioarăRecente

Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg
Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
printul charles si camilla parker bowles gettyimages 495794140 6 jpeg
Secretele dietei cu care Jamie Oliver a slabit usor  Sursa foto Shutterstock jpg
Ezra Miller ritualuri satanice Sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles atentat Sursă foto  Shutterstock jpg
Ce semnificație are inelul pe care regele Charles îl poartă, foto pinterest jpeg
Courteney Cox jpg
Regina înmormântare pălărie accesoriu jpg
Stranepotii reginei elisabeta jpeg
Marlyn Monroe si Frank Sinatra foto profimedia 0697582301 jpg