Fecioarele sunt foarte mature şi secretoase,şi de multe ori dezvăluie exact ceea ce trebuie şi când trebuie. Ele nu sunt visătoare,ci observă absolut tot şi analizează fiecare lucru,pentru că planifică şi se concentrează asupra scopurilor lor.

Iată ce trebuie să ştii despre zodia Fecioara:

Cum poate fi atrasă zodia Fecioară

Pentru a atrage o Fecioară,trebuie să flitrezi cu ele. Le place să facă lucruri distractive şi jucăuşe,atât fizic cât şi într-o conversaţie. În plus,pentru ca acest nativ să zâmbească şi să râdă este mult de lucru. Şi,atunci când reuşeşti,el va deveni foarte curios şi va vrea să afle mai multe despre tine.

Cum îţi dai seama că te place o Fecioară

O femeie din zodia Fecioară te va provoca cu calităţile sale negative pentru a vedea ce aveţi în comun. Fiind zodia perfectă,nu va fugi atunci când lucrurile devin dificile,ci te va respecta şi iubi cu tot cu defectele pe care le ai. Dar atunci când place pe cineva,va încerca să fie mereu în jurul ei şi o va curta.

Cum sunt femeile din zodia Fecioară într-o relaţie

O Fecioară are nevoie să simtă că face parte dintr-o relaţie. Fiind foarte metodică,va dura ceva timp până va decide că relaţia în care va intra este cea mai potrivită şi corectă. De asemenea,sunt cei care încearcă ca lucrurile să meargă mereu mai bine şi să rezolve problemele în loc de a renunţa pur şi simplu. În plus,Fecioara este întotdeauna un soţ dedicat,şi deşi previzibil,le place să trăiască şi să iasă la iveală partea sălbatică din ei.

Cu cine este compatibil Fecioara

Fiind concentrată pe perfecţiune, femeile din zodia Fecioară sunt persoane destul de paranoice. Au nevoie de un partener care să-i dedice toată iubirea,şi îşi doresc să prospere. Un partener bun pentru Fecioară ar fi Taurul,care împărtăşeşte,de asemenea,tendinţa de a fi introvertit,în timp ce apreciază armonia şi este foarte asemănătoarea cu acest semn zodiacal când vine vorba de responsabilitate şi ţinerea secretelor.

Cum sunt femeile din zodia Fecioară în dormitor

În dormitor,Fecioara trebuie să se simtă confortabil,în scopul de a înflori. În plus,sunt iubitori de altruişti,şi se asigură că partenerul/partenera de bucură de ei înainte. De asemenea,îi place să facă conversaţie în timp ce face dragoste,pentru că o ajută să se simtă mai confortabil şi să-şi elibereze gândurile.

Cum sunt Fecioarele ca prieteni

O nativă din zodia Fecioară este un prieten blând şi bun. Ele tind să fie timide,de aceea nu sunt cele care fac primul pas când trebuie să întâlnească persoane noi. În plus,sunt cei mai buni prieteni,care dau sfaturile cele mai bune pe care prietenii le adoră,dar au şi abilitatea de a rezolva problemele.

Lucrurile simple care le fac pe femeile din zodia Fecioară fericite

Dacă vrei să faci fericită o persoană născută sub semnul zodiacal Fecioară,asigură-te că laşi timpul să treacă pentru a-l înţelege. Nimic n-o face mai fericită decât faptul că vede că este înţeleasă şi apreciată.

Ce-i place Fecioarei:

Băutura:Espresso
Băutură alcoolică:Vinul alb
Oraş:Moscova,Rusia
Culoarea:Bej
Dependenţă:Curăţenia
Articol vestimentar:Cămaşa
Loc faimos:Turnul Eiffel
Anotimp:Toamna