Ce carte de tarot îţi prezice destinul în funcţie de zodie

1 76784 original jpg jpeg

Tarotul cuprinde un set de 78 de cărţi, folosite pentru prima dată în Europa, la sfârşitul secolului al 14-lea pentru jocul de cărţi. Ghicitul în cărţile de tarot este practicat în scopul dezlegării tainelor legate de trecut, prezent şi viitor. Procedeul ghicitului constă în amestecarea cărţilor, extragerea la întâmplare, apoi interpretarea lor. Chiar dacă acest procedeu este bazat pe întâmplare, fiecărei zodii îi corespunde o carte de tarot din Arcana Majoră, care dezvăluie detalii interesante despre ce urmează să se întâmple în destinul fiecărui nativ al horoscopului. Află care sunt acestea:

Berbec: Împăratul

imparatul jpg jpeg

Împăratul simbolizează autoritatea. Ai calităţi de lider şi eşti loială. Ai succes pe plan profesional, cariera ta fiind stabilă. Îţi faci visurile să devină realitate, ai motivaţia necesară pentru a-ţi atinge ţelurile.

Taur: Marele Preot

marelepreot jpg jpeg

Eşti o fire matură şi destul de înţeleaptă pentru vârsta ta. Chiar dacă eşti o persoană cu valori tradiţionale, îţi place să înveţi lucruri noi. Lucrurile importante în viaţa ta sunt găsirea liniştii sufleteşti şi stabilitatea pe plan profesional şi personal.

Gemeni: Îndrăgostiţii

indragostitii jpg jpeg

Caracterul tău este reprezentat de dualitate. Îndrăgostiţii simbolizează provocări, alegeri dificile cu care te vei întâlni, deci trebuie să fii atentă. Trebuie să faci compromisuri pe plan romantic, dacă vrei o relaţie de lungă durată.

Rac: Carul

carul jpg jpeg

Siguranţa este ceea ce îţi doreşti cel mai mult de la viaţă. Îţi place să fii propriul tău ghid şi să explorezi nestingherită frumuseţile vieţii. Vei avea parte de multe obstacole în drumul tău, dar vei reuşi dacă ai încredere în propriile puteri.

Leu: Puterea

puterea jpg jpeg

Eşti curajoasă şi ai puterea să treci peste toate provocările la care te supune viaţa. Vei avea parte de momente dificile, dar vei câştiga cu uşurinţă lupta cu incertitudinile, dacă recurgi la forţa ta interioară.

Fecioara: Pustnicul

pustnicul jpg jpeg

Eşti prinsă în tumultul vieţii cotidiene, aşa că ai nevoie să te relaxezi, pentru a-ţi găsi liniştea interioară. Trebuie să îţi acorzi mai mult timp ţie. Ai nevoie să reflectezi asupra deciziilor din trecut şi a celor pe care vrei să le faci, astfel îţi vei găsi drumul potrivit.

Balanţa: Justiţia

justitia jpg jpeg

Eşti o perosană empatică şi cinstită, viaţa ta bazându-se pe morală. Cartea Justiţiei te îndeamnă să îţi cântăreşti deciziile făcute până acum şi să faci alegeri care îţi sunt benefice. Dacă un eveniment neplăcut are loc, analizează bine situaţia înainte de a acţiona.

Scorpion: Moartea

moartea jpg jpeg

Această carte simbolizează transformarea. Ai nevoie de o schimbare, este momentul potrivit pentru a începe o nouă viaţă. Trebuie să te detaşezi de persoanele care te împiedică să evoluezi şi să laşi în urmă evenimentele neplăcute.

Săgetător: Cumpătarea

cumpatarea jpg jpeg

Eşti o persoană echilibrată. Eşti neînfricată, nu există vreun obstacol pe care să nu îl poţi depăşi. Pentru a-ţi găsi pacea interioară este necesar să fii împăcată cu alegerile tale. Analizează bine opţiunile pe care le ai înainte de a lua o decizie, nu acţiona pe baza impulsurilor.

Capricorn: Diavolul

diavolul jpg jpeg

„Diavolul” te încurajează să îţi înfrunţi temerile. Vei avea parte de multe tentaţii, dar le poţi face faţă prin curaj şi voinţă. Pentru a-ţi găsi calea, trebuie să scapi de inhibiţii şi să explorezi potenţialul pe care îl ai cu adevărat.

Vărsător: Steaua

steaua jpg jpeg

Eşti o persoană optimistă şi curajoasă. Eşti o visătoare, eşti dispusă să rişti totul pentru a-ţi îndeplini visurile. Te poţi considera o persoană norocoasă, deoarece poţi trece cu uşurinţă peste provocări. Datorită spiritului tău inovator, găseşti uşor o soluţie.

Peşti: Luna

luna jpg jpeg

Starea ta de spirit se schimbă cu uşurinţă. Idealurile tale îţi călăuzesc viaţa ca o lumină în noapte, asemenea Lunii. Pentru a avea succes, trebuie să înveţi din greşelile tale şi să accepţi criticile constructive care vin din partea apropiaţilor tăi.

Sursă imagini: www.tarot.com



Recente

Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg