Ce nu ştiai despre trupele faimoase de băieţi. Au pus pe jar fetele în deceniile trecute şi au avut un succes neaşteptat

1 shutterstock 93667072 jpg jpeg

Puţini au luat în serios trupele muzicale de băieţi, cu toate că au avut un succes nebun în deceniile trecute. The Beatles a fost printre primele astfel de grupuri care au cucerit îndeosebi publicul feminin.

Chiar dacă se ştiu destul de multe detalii despre acesta şi altele care i-au urmat, încă au mai rămas aspecte mai puţin cunoscute despre culisele trupelor de băieţi şi despre amploarea succesului lor. Cel puţin în anii `90, a existat un număr foarte mare de trupe de băieţi care frângeau inimile fanelor, iar câteva chiar au trecut testul timpului şi au creat hituri ascultate cu plăcere şi astăzi. De asemenea, mulţi dintre membrii acestora au continuat să cânte şi după părăsirea trupelor în care s-au lansat şi au început cariere solo la fel de apreciate.

The Backstreet Boys, cea mai de succes trupă de băieţi din toate timpurile

Trupa The Backstreet Boys a vândut un număr impresionant de discuri, circa 130 de milioane, ceea ce-i face pe membrii ei unii dintre primii 50 de artişti cu cele mai bune vânzări din toate timpurile şi cea mai de succes formaţie de băieţi. Primele nouă albume au ajuns în topul 10 al Billboard 2000.

Puţini ştiu că membrii The Backstreet Boys locuiau în acelaşi complex de apartamente cu actorul şi muzicianul canadian Ryan Gosling pe când apărea în „Clubul Mickey Mouse”. Într-o zi, în timpul unui joc de baschet, AJ McLean, unul dintre viitorii membri ai trupei The Backstreet Boys, i-ar spus lui Gosling că grupul lor va avea succes, la care Gosling ar fi răspuns: „Nu se va întâmpla asta, frate!”. Gosling n-a vrut să participe la audiţiile pentru trupă, cu toate că ar fi putut avea şansa de a deveni unul dintre membrii acesteia.

73 de milioane de oameni cu ochii pe The Beatles

În anul 1964, când şi-au făcut debutul la televiziunea americană, în timpul emisiunii „The Ed Sullivan Show”, The Beatles au fost urmăriţi de circa 73 de milioane de oameni. Fetele adolescente din public au ţipat, iar interpretarea piesei „She Loves You” este probabil una dintre cele mai vizionate piese muzicale de 2 minute şi 16 secunde difuzate vreodată. Chiar şi după 50 de ani, unii îşi amintesc perfect unde se aflau în noaptea în care au apărut The Beatles în acea emisiune.

Justin Timberlake l-a ales pe JC Chasez pentru NSYNC

Justin Timberlake şi JC Chasez apăruseră deja în „Clubul lui Mickey Mouse Club”, un show de televiziune american realizat între 1989 şi 1996. Timberlake crede şi acum că Chasez a avut cea mai bună voce din grup. Mai mult, numele trupei NSYNC a fost creat prin alăturarea ultimelor litere a numelor membrilor. Pentru a suna mai bine, Lance a acceptat să fie numit Lansten.

Ricky Martin şi Marc Anthony au cântat în trupa Menudo

Trupa Menudo a fost formată în Puerto Rico, în anul 1977 şi a fost cea mai de succes formaţie latină de băieţi din istorie. Spre deosebire de altele, aceasta a trecut prin mai multe modificări de componenţă şi a avut un total de 39 de membri diferiţi înainte ca grupul să se desfiinţeze în anul 2009. Ricky Martin a fost un membru cheie al grupului şi un favorit al fanelor, iar Marc Anthony a fost compozitor şi vocalist secundat (backing vocalist) în cadrul formaţiei.

Desen animat despre The Jackson 5

Numit „The Jackson 5ive”, desenul animat difuzat sâmbătă dimineaţa la postul american ABC între anii 1971 şi 1972 a prezentat muzica celor de la The Jackson 5 (Jackie, Tito, Jermaine, Marlon şi Michael). A fost una dintre primele animaţii realizate după o trupă cu membrii de culoare, iar regizorul Robert Balser, cunoscut pentru „Yellow Submarine” din anul 1968, al celor de la The Beatles, a avut grijă ca seria să nu recurgă la stereotipuri ieftine.  

FOTO: ShutterstockRecente

vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg