Ce pasiuni ciudate au unele vedete! Ar fi vrut să le păstreze secrete

1 rebecca grant cqiygvsfrgm unsplash jpg jpeg

Sunt bogaţi şi celebri, dar, la fel ca noi toţi, au pasiuni care le aduc împlinire sufletească şi bucurii. Despre unele dintre acestea e posibil să nu fi vrut să se ştie, mai ales că sunt mai ciudate.

Fie că le place să cânte la un instrument, fie că au colecţii neobişnuite, vedetele surprind şi când vine vorba despre pasiunile lor. Unora le este urmărită viaţa privată la fel de mult sau poate chiar mai mult decât cea profesională, iar admiratorii lor sunt surprinşi să descopere că au nişte hobby-uri ieşite din comun. Unii actori se relaxează făcând o activitate mai potrivită unor bunicuţe decât unor bărbaţi arătoşi. Un altul colecţionează jucării care ar entuziasma mai degrabă fetiţele, nu un actor faimos. Descoperă care sunt cele mai neobişnuite pasiuni ale vedetelor lumii.

Actorii Julia Roberts, Ryan Gosling şi David Arquette adoră să tricoteze

David Arquettte a povestit că a învăţat să tricoteze de la bunica lui, în copilărie. De-a lungul anilor, a păstrat această pasiune şi a devenit atât de bun, încât a fost chiar ales pentru coperta cărţii „Eşarfele celebrităţilor 2: Hollywood tricotează pentru a susţine cercetarea în domeniul cancerului la sân”. În interiorul cărţii, actorul a dezvăluit modelele sale preferate de eşarfe tricotate.

La fel ca el, Julia Roberts se pricepe foarte bine să tricoteze Se pare că, pentru ea, este o modalitate excelentă de a petrece timpul pe platourile de filmare. I-a inspirat şi pe unii dintre colegii săi actori să procedeze la fel pentru a se relaxa.

Actorul canadian Ryan Gosling a învăţat cum să tricoteze pe platourile de filmare şi a păstrat hobby-ul. A recunoscut că, dacă ar trebui să descrie o zi perfectă din punctul lui de vedere, ar fi una în care tricotează.

Katy Perry colecţionează părul altor vedete

Cântăreaţei îi place să se joace cu părul ei şi la fel de mult adoră să păstreze cu grijă părul altor vedete, cum ar fi Miley Cyrus şi Taylor Swift. A mărturisit că i se pare înfiorător, dar în acelaşi timp şi minunat.

Johnny Depp

Păpuşile Barbie sunt probabil ultimul lucru pe care te-ai gândi că-l colecţionează Johnny Depp. Cu toate acestea, este un tip excentric. Se pare că actorul este un mare fan al păpuşii blonde. Colecţia lui de păpuşi Barbie a început ca un hobby alături de fiica lui, Lily-Rose. Se pare că obişnuia să testeze vocile personajelor în timp ce se jucau împreună.

Angelina Jolie

Este una dintre cele mai mari vedete ale lumii, dar şi ea are pasiuni excentrice precum colecţionarea de pumnale, care parcă vine în completarea imaginii ei de femeie misterioasă. În anul 2008, spus că mama ei i-a oferit prima piesă din colecţie, iar ea  i-a transmis acest hobby fiului ei, Maddox.

Mike Tyson

Pensionarea îi obligă pe unii să-şi găsească nişte hobby-uri noi. Cu siguranţă nu sunt mulţi care să aleagă cursele de porumbei, mai ales că mulţi dintre noi nici nu ştim de existenţa lor. Fostul boxer, Mike Tyson participă la un concurs de porumbei care se ţine în Canada, în fiecare an, şi se pare că este destul de bun la asta. Este foarte atent la modul în care îşi întreţine şi pregăteşte păsările şi chiar speră ca această îndeletnicire să devină populară printre membri generaţiilor tinere.

Jennifer Garner

De-a lungul timpului, Jennifer Garner a fost cunoscută pentru abilităţile sale de bucătar şi de brutar. Mai are şi o altă pasiune interesantă, aceea de a cânta la saxofon. În anul 2018, Garner a încântat-o pe Reese Witherspoon când a apărut la aniversarea acesteia îmbrăcată într-o uniformă de fanfară.

Rod Stewart

Puţini cunosc pasiunea cântăreţului Rod Stewart pentru machetele cu trenuri. A făcut chiar şi un film scurt despre o machetă de cale ferată realizată după Gara Centrală din New York pe care a construit-o la scara 1:87. Mai mult decât atât, când pleacă în turnee, Stewart îşi ia cu el machetele şi trenuleţele şi-şi rezervă o a doua cameră de hotel doar pentru hobby-ul lui.Recente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg