Ce spune despre tine luna în care te-ai născut. Norocoasele sunt născute în decembrie

1 ce spune despre tine luna in care te ai nascut 2 jpg jpeg

Luna în care te-ai născut poate spune foarte multe lucruri despre personalitatea unei femei. Spre exemplu, cele născute în luna aprilie vor să fie mereu în centrul atenţie, în timp ce femeile care îşi serbează ziua de naştere în august sunt secretoase. Norocoasele sunt născute în decembrie.Vezi tu ce fel de femeie eşti în funcţie de luna în care te-ai născut.;

Ianuarie

Doamnele născute în luna ianuarie sunt conservatoare, dar şi foarte ambiţioase. Le vine foarte greu să îşi exprime sentimentele, iar atunci când o fac, se aşteaptă la acelaşi lucru dn partea partenerului. Ele cred că au un nivel ridicat de intelectual faţă de alţi oameni.

Februarie Aceste femei au un mod de a gândi mai abstract. Nu toată lumea este capabilă să le înţeleagă. De multe ori îşi schimbă starea de spirit, ceea ce înseamnă că trebuie să va apropiaţi de ele cu răbdare. Aceste femei sunt foarte romantice, fiind capabile de orice pentru cei dragi, atât timp cât au libertate deplină.

Femeile născute în luna martie sunt foarte amabile şi foarte drăgăstoase. Compania lor este o plăcere pentru mulţi oameni. Aceste femei se îndrăgostesc foarte greu şi nu apreciază trucurile folosite de bărbaţi pentru a le impresiona.

Aceste femei comunica cu uşurinţă, dar uneori tind să se auto-victimizeze. Le place să fie în centrul atenţiei. Dacă vei câştigă respectul unei femei născute în luna aprilie, ea va fi întotdeauna alături de dvs şi va va ajută la nevoie.

Citeşte şi: Iată ce spune ziua naşterii despre tine

Femeile născute în luna mai sunt foarte încăpăţânate, uneori simpatice, însă sunt foarte fidele partenerilor lor. Aceste femei au în general un aspect foarte frumos. Au tendinţa de a fi prea extravagante, ceea ce nu este o problema mare, deoarece ele găsesc întotdeauna o cale de ieşire din dificultăţile financiare.

Femeile născute în luna iunie sunt extrem de curioase, inteligente, creative şi sociabile. În general ele sunt capabile să impresioneze oamenii doar din vorbe. O altă caracteristică este că acestea au obiceiul de a stresa oamenii din jurul lor când nu le convine ceva.

Femeile născute în luna iulie sunt foarte secretoase. În plus, ele sunt ambiţioase şi foarte rar veţi vedea că îşi calcă pe mândrie. Nu le plac conflictele, aşa că sunt politicoase cu oamenii. În cazul în care o astfel de femeie se îndrăgosteşte de dvs, ar trebui să ştiţi că cea mai mare greşeală este să îi daţi un motiv de gelozie.

Citeşte şi: Cele mai influenţabile zodii. Poţi face tot ce vrei din ele

Femeile născute în luna august sunt foarte generoase şi au un simt al umorului incredibil. În dragoste, le place să fie în centrul atenţiei. De asemenea ele niciodată nu duc lipsa de atenţie din partea bărbaţilor.

Femeile născute în luna septembrie sunt blânde, disciplinate şi în viaţă privesc numai partea practică. Acestea nu iartă niciodată trădarea! Adoră aventurile de-o noapte, iar pe de altă parte, sunt extrem de critice cu partenerii lor.

Femeile născute în luna octombrie sunt foarte puternice şi independente. Dar adevărul este că acestea sunt foarte vulnerabile din punct de vedere emoţional. Rareori plâng în faţă altora. Aceste femei sunt foarte inteligente şi pot găşi un limbaj comun chiar şi cu cele mai dificile personaje.

Femeile născute în luna noiembrie sunt întotdeauna cu un pas înainte. Acestea încearcă mereu să facă faţă problemelor. Ele sunt întotdeauna zâmbitoare şi pot cuceri inima unui bărbat cu uşurinţă. Unul din lucrurile pe care ar trebui să le ştiţi despre femeile născute în noiembrie, este că dacă nu sunteţi gata să auziţi adevărul, nu le cereţi opinia.

Femeile născute în luna decembrie sunt nerăbdătoare, pripite, însă au mult noroc. Aceste femei găsesc întotdeauna o cale de ieşire din orice situaţie. Ele ştiu cum să se distreze alături de prieteni. Cel mai bun lucru este că nu sunt egoiste.