Ce-ţi aduce anul Caprei de Lemn (II)

1 61615 original jpg jpeg

În astrologia chinezească, anii guvernaţi de Capra sau Oaia de Lemn sunt feriţi de războaie şi neînţelegeri. Vezi ce aduce anul Caprei de Lemn şi pentru celelalte zodii.

Cal

Serviciu

În prima jumătatea a anului,nu se întrevăd schimbări la locul de muncă. Vei munci din ce în ce mai mult spre sfârşitul anului. Ai mare grijă să-ţi duci la îndeplinire sarcinile,pentru a-ţi păstra postul.

Bani

Faţă de 2014,situaţia veniturilor tale nu se va schimba. Pe parcursul anului,se vor ivi ocazii de a-ţi mări veniturile,dar pentru ca acest lucru să se întâmple vei fi nevoită să munceşti şi în timpul liber.

Dragoste

Totul merge ca pe roate în relaţia de cuplu. Cele singure nu vor rata nicio ocazie de a-şi petrece timpul liber în compania prietenilor şi vor socializa mai mult. Au toate şansele să-şi găsească sufletul pereche.

Sănătate

Pentru că responsabilităţile de la muncă vor creşte,nu vei mai acorda atenţie dietei şi rişti să te îmbolnăveşti. Nu neglija chiar şi o banală răceală şi mergi la medic.

Capră

Serviciu

Va fi un an bun pentru cei născuţi sub acest semn zodiacal chinezesc. Ai idei bune care te vor ajuta să faci o părere bună în faţa şefilor. Fereşte-te de colegii care te bârfesc şi nu căuta să fii mereu în centrul atenţiei. Fii modestă,chiar dacă eşti lăudată,pentru a evita să fii invidiată.

Bani

Venitul stabil pe care îl ai ar trebui să te mulţumească. Gestionează-ţi banii cu atenţie,pentru a nu te trezi că nu ai cu ce să-ţi plăteşti cheltuielile.

Dragoste

Pentru nativele născute sub această pecete astrologică,2015 va fi un an al schimbărilor. Dacă în 2014 ai fost singură,acum e timpul să mai laşi din pretenţii şi să laşi pe cineva să intre în viaţa ta. Dacă eşti căsătorită,ai o viaţă fără griji alături de soţul şi familia ta.

Sănătate

Ai grijă pe unde mergi şi fii cu băgare de seamă când eşti în trafic,pentru că în 2015 rişti să te accidentezi. Ia-ţi măsuri de precauţie şi nu uita să te mai odihneşti şi să faci activităţi care te binedispun din când în când.

Maimuţă

Serviciu

La muncă,lucrurile se vor aşeza. Nu vei mai fi nevoită să stai peste program şi astfel te vei ocupa mai mult de treburile casnice. E posibil să-ţi redecorezi locuinţa.

Bani

Predicţiile în ceea ce privesc veniturile sunt încurajatoare. Anul acesta ai mari şanse să câştigi mai mult faţă de 2014,mai ales dacă munceşti cu spor.

Dragoste

Persoanele singure pot să-şi găsească un partener,dacă se implică în activităţi sociale. Cele care se află într-o relaţie stabilă trebuie să lase conflictele deoparte şi să se concentreze pe bunul mers al vieţii în doi. 2015 este un an foarte bun pentru cele care-şi doresc copii.

Sănătate

Starea ta generală de sănătate va fi excelentă anul acesta. Cu toate acestea,o infecţie respiratorie este posibil să-ţi tulbure viaţa,pentru o scurtă perioadă. Consumă fructe şi legume din abundenţă şi evită consumul de alimente procesate.

Găină

Serviciu

Vei avea foarte mult de lucru la muncă şi te vei simţi mult mai obosită când vei ajunge acasă. Spre sfârşitul anului,eforturile îţi vor fi răsplătite.

Bani

Te aşteaptă ceva probleme cu banii în acest an. Chiar dacă te vei strădui foarte mult să capeţi venituri în plus,nu vei reuşi să obţii mare lucru. Mai mult,ai tendinţa să cheltuieşti mai mult decât îţi permiţi şi astfel rişti să te alegi cu multe datorii.

Dragoste

Te vei înţelege foarte bine cu partenerul în acest an,vei lăsa deoparte grijile şi nemulţumirile şi vei încerca să-i acorzi atenţie. Pentru cele care sunt singure,2015 nu este un an prielnic începerii unor noi relaţii.

Sănătate

Nu-ţi neglija starea de sănătate şi mergi la medic ori de câte ori nu te simţi bine s-au ai dureri. Persoanele născute în 1945 şi 1957 trebuie să aibă grijă să nu se accidenteze.

Câine

Serviciu

Ai mai multă putere de muncă şi îţi asumi responsabilităţi suplimentare. În 2015,este posibil să întâmpini câteva obstacole la serviciu,dar le vei depăşi cu brio,dacă vei continua să munceşti cu spor ca şi până acum.

Bani

Ideile şi planurile tale îţi vor aduce multe câştiguri când le pui în practică. Gestionează-ţi bine bugetul,pune bani deoparte pentru situaţiile neprevăzute şi încearcă să nu cheltuieşti mai mult decât îţi permiţi.

Dragoste

Te înţelegi cu toată lumea. Petreci mult timp în preajma prietenilor şi este posibil să-ţi faci noi cunoştinţe. Dacă ai un partener stabil,încearcă să aplanezi conflictele cu el,pentru a nu vă distruge relaţia.

Sănătate

Pe parcursul anului,rişti să ai ceva probleme cu greutatea şi astfel să te îmbolnăveşti. Schimbă-ţi stilul de viaţă şi acordă o mai mare atenţie alimentaţiei,pentru a putea scăpa de kilograme.

Porc

Serviciu

Vei face mari progrese şi vei fi promovată,spre ultimele luni ale anului. Nu uita că neglijenţa la locul de muncă te poate costa postul,aşa că fii cu băgare de seama la orice sarcină pe care trebuie s-o duci la bun sfârşit.

Bani

În prima parte a anului este posibil să primeşti o moştenire. Indiferent că acesta îţi va aduce venituri suplimentare mici sau mari,nu uita să pui ceva bani deoparte.

Dragoste

Persoanele singure vor avea mulţi admiratori în 2015. Analizează „ofertele“ şi alege-l pe cel care se ridică aşteptărilor tale. Dacă eşti într-o relaţie de mult timp,este posibil ca partenerul să te ceară de soţie.

Sănătate

Doar gripa îţi poate da bătăi de cap anul acesta. De aceea,este bine să stai cât mai departe de locurile aglomerate şi să renunţi la alimentele procesate,în favoarea fructelor şi legumelor.Recente

Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg