Ce-ţi rezervă astrele între 26 iulie-1 august

1 69415 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă horoscopul în perioada 26 iulie-1 august!

BERBEC

Depun eforturi să îşi ajute amicii prin orice mijloace. Unele se decid cu greu să plece în străinătate,altele vor să se implice neapărat în politică. Discuţiile interminabile cu familia măresc rata de stres,însă vă remontaţi cu fiecare şansă financiară care apare. Şefii vă critică fantezia excesivă.

ZODIA NOROCOASĂ-TAUR

Aceste native ştiu ce vor şi primesc,în acest interval,chiar şi fără să pretindă ceva. Banii îi vor câştiga aproape numai din munca proprie,dar cel puţin nu vor mai face eforturi colosale. Cele mai norocoase vor fi cele care dispun de depozite bancare,deoarece vor avea surprize foarte plăcute în urma unor decizii financiare mai vechi. Unele vor primi (sau măcar vor clarifica) nişte moşteniri importante. Cele mai multe vor călători fie în interes de serviciu,fie în luna de miere. Celibatarele îl pot întâlni pe alesul inimii într-o deplasare. Cu siguranţă,este cea mai bună perioadă pentru a fi promovate,însă pentru cele care au copii vor apărea şi unele „încercări” ale sorţii,în sensul unei despărţiri de familie din cauza programului supraîncărcat.

GEMENI

Admiratorii nu le dau pace acestor native ce vor mai mult decât au,în circumstanţe care oricum scot în evidenţă un formidabil noroc. Dragoste multă şi bani prea puţini! Foarte sensibile în continuare,dar şi prea senzuale,trăiţi clipe de vis,acasă ori pe coclauri,alături de persoana iubită acum.

RAC

Mai independente,nativele tinere rup relaţii consacrate de iubire,iar cele mature se implică în activităţi în care nu acceptă decât parteneri străini. Nu aveţi cum să cereţi o creştere a salariului,fiind bine plătite,dar cheltuielile depăşesc mult veniturile,mai ales în cazul celor ce au copii.

LEU

Aveţi prea multe încurcături financiare pentru a scăpa de starea permanentă de nesiguranţă. Nemulţumirile se răsfrâng şi asupra persoanei iubite. Cele ce călătoresc trăiesc poveşti de iubire,dar şi cele rămase acasă sunt asaltate de persoane care le curtează intens,prin „mijloace” neconvenţionale.

FECIOARĂ

Situaţia financiară nu e încurajatoare,aşa că vor face orice pentru a mai avea un job. Unele îşi transformă moştenirile în bani lichizi,altele muncesc pe rupte. E posibil să stabiliţi parteneriate de afaceri în care să implicaţi prieteni ori rude. Scăpaţi de facturi şi mai ajutaţi câteva persoane.

BALANŢĂ

Unele native călătoresc fără griji prea multe,iar altele muncesc aproape non stop pentru a acoperi toate datoriile făcute luna trecută. Decise să se impună cu orice preţ în plan sentimental şi profesional,vor apela la mijloace neconvenţionale,cam uşor de contracarat. Cheltuieli pentru călătorii.

SCORPION

Veţi cheltui în continuare foarte mult,fără să ţineţi cont de atenţionările familiei,total nemulţumite de întârzierile şi programul dv. eminamente profesional. Sunteţi prea preocupate de cucerirea persoanei iubite pentru a mai da atenţie activităţii casnice. Aveţi noroc şi depăşiţi orice limite.

SĂGETĂTOR

Nici studentele,nici nativele angajate nu obţin rezultatele dorite,dar toate continuă campania de cheltuieli,fără să se gândească la vreun mod de „acoperire”. Mai pot apărea nişte rămăşiţe de plăţi întârziate,care vă oferă şansa unui concediu absolut obligatoriu pentru a vă reîncărca bateriile.

CAPRICORN

Trebuie să profitaţi de şansele din acest interval,pentru a nu avea regrete ulterior. Persoana iubită nu pare deloc mulţumită miercuri. Familistelor li se reproşează de către cei dragi că s-au căsătorit cu serviciul şi nu sunt departe de adevăr. Surplusul financiar contribuie la liniştirea „apelor”.

VĂRSĂTOR

Aveţi senzaţia că vă puteţi descurca singure cu maldărul de acte nerezolvate. Nu realizaţi că relaţiile amicale sunt în cădere liberă! Starea de sănătate nu vă susţine dorinţa de a vă implica în activităţi noi şi în îmbunătăţirea locuinţei. Majoritatea vor apela cu speranţe mari la medici vestiţi.

PEŞTI

Apar noi succese profesionale,însă nu păreţi deloc mulţumite ori foarte mândre. Persoana iubită nu este impresionată,iar dv. încă aşteptaţi recompensele. Energia în exces vă lipseşte de ultima fărâmă de diplomaţie şi vă treziţi numai când descoperiţi că nu mai aveţi niciun prieten prin preajmă.

ASTROGRAMA SĂPTĂMÂNALĂ

„Aş vrea să aflu ce-mi rezervă astrele pe toate planurile şi compatibilitatea cu un bărbat născut pe 16 iulie 1987,  în Timişoara.”

Gabriela,născută pe data de 12 mai 1990,la ora 6:30,în Timişoara. Soare în Taur cu Ascendent în Gemeni. Cele cinci planete din semne de pământ sunt contracarate de influenţa celor patru astre din semne de apă. Pragmatică,dar şi sentimentală,sunteţi foarte talentată şi vă bucuraţi şi de sex appeal. Singurul domeniu în care daţi dovadă de maleabilitate este cariera,în parte şi din cauza dorinţei maxime de afirmare. Mare atenţie de-a lungul vieţii la bolile oaselor şi pielii (apare în plus şi o sensibilitate maximă la nivelul stomacului)! Dacă ora de naştere este corectă,şansele financiare nu vă lipsesc,iar profesia cea mai potrivită are legătură cu uniforma. Sunt posibile două căsnicii şi un divorţ stresant. Astrograma nativului nu este compatibilă cu a dv.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg