Ce vor bărbaţii în pat, în funcţie de zodie. Ce să nu îi spui niciodată unui Scorpion

Ce vor bărbaţii în pat, în funcţie de zodie  Ce să nu îi spui niciodată unui Scorpion jpeg

Bărbaţii au aşteptări diferite de la iubitele lor, atunci când vine vorba despre amor, iar zodia joacă un rol important. Taurii au nevoie de mângâiere, Leii vor să fie încurajaţi, iar Săgetătorii iubesc femeile care se lasă greu cucerite. Aşadar, iată ce vor bărbaţii în pat, în funcţie de zodie. Ţine cont de aceste sfaturi şi cucereşte-l!

Berbec

Te vei bucura de momente remarcabile alături de un bărbat Berbec. Însă va trebui să ţîi pasul cu el. Atunci când are chef de sex, nu trebuie să amâni momentul, altfel scânteia se pierde.

Taur

Are nevoie de momente de mângâiere, de alintare. Pregăteşte aşternuturi fine, cu mirosuri excitante care să-i stârnească simţurile. Cu alte cuvinte, elementul cheie în dormitor cu un Taur este preludiul.

Gemeni

Se plictiseşte foarte repede, aşa că nu ar trebui să faci acelaşi lucru de două ori. Schimbă poziţiile, schimbă locul în care faceţi sex pentru a-l ţine tot timpul în priză. Dacă nu îi oferi varietate, caută în altă parte.

Rac

Stările de spirit ale unui Rac sunt foarte schimbătoare, iar acest lucru este valabil şi la capitolul sex. Dacă-l vrei pregătit pentru “nebunii”, foloseşte aromaterapia. Esenţele de iasomie sunt indicate pentru a-i stârni simţurile. Dacă vrei să faci sex cu un bărbat din zodia Racului, nu vorbi niciodată despre job sau treburi casnice. Îi vei tăia elanul sexual.

Leu

Plin de pasiune şi exuberant, bărbatul Leu capitulează când vine vorba despre imaginea de sine. Ego-ul sau este foarte delicat şi dacă nu îl menţii la cote înalte, da rateuri. Încurajează-l şi ocoleşte situaţiile care l-au făcut să dea greş în partidele anterioare.

Fecioară

Este foarte, dar foarte pretenţios. Dacă nu are încredere deplină în partenera, nici vorbă de sex. Totul trebuie să fie în ordine, mirosul trebuie să fie plăcut, orice mică “imperfecţiune” îi stinge dorinţa sexuală că şi când ai închide un bec.

Balanţă

Totul este lapte şi miere când faci sex cu un bărbat Balanţă. Însă când “noutatea” a dispărut, nu-l mai prinzi în dormitor. Nu uită că balanţelor le place echilibrul, aşa că nu exagera cu romantismul sau cu elementele ultra-excitante. Este chiar frustrant să cauţi echilibrul perfect, însă perseverenţă te poate ajută să va bucuraţi împreună de sex la cote înalte.

Scorpion

Un partener sălbatic în pat, care ridică sexul la cote înalte ale performanţei. Însă poţi avea încredere în el? Bărbatul Scorpion iubeşte sexul şi iubeşte femeile. Gelozia îl omoară, aşa că ai grijă la sentimente pentru a nu te transformă într-un coşmar. Iar când ai îndoieli, nu i le spune niciodată în dormitor.

Săgetător

Îi plac femeile care se lasă greu cucerite, aşa că nu zice DA din prima. Nu se da în vânt după prăzile uşoare, pentru că i se pare plictisitoare “vânătoarea” la care nu depune un efort maxim. În pat este destul de rapid, însă agil, dornic să-ţi ofere plăcere.

Capricorn

Dacă partenerul de sex este Capricorn, eşţi o norocoasă. Este genul de ământ care iubeşte detaliile, loial şi dornic de sex cu iubita lui. Marele dezavantaj este că nu îţi va spune niciodată ce îi place şi ce nu în pat, aşa că va trebui să-ţi dai seama singură. Vestea bună este că e foarte expresiv şi îţi dai seama imediat dacă eşti atentă la faţă lui.

Vărsător

Se plictiseşte repede şi are nevoie constanţa de schimbarea “peisajului”. Că să-l ţîi în priză, ai nevoie de toate sfaturile de sex posibile. Nu zice nu la nicio provocare. Puteţi citi chiar împreună că să va incitaţi reciproc.

Peşti

Are numai intenţii bune, însă deviază rapid de la “subiect”. Deşi promite că vine în pat, de multe ori “uită” luându-se cu alte gânduri. Bărbatul Peşti se deprimă uşor, aşa că nu-l împovăra şi cu problemele tale. Le are deja pe ale lui. Aplică tot felul de trucuri că să-i schimbi starea de spirit şi să-l faci să se gândească la sex, nu la job sau alte sarcini.

Sursă: sfatulparintilor.ro



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg