Cei mai fideli bărbaţi în funcţie de zodie

1 68450 original jpg jpeg

Vrei să ştii dacă iubitul tău are înclinaţii spre „păcat“ sau îţi va fi alături la bine şi la greu? Sper să se afle în topul de mai jos, pentru că în el se vorbeşte despre nativii recunoscuţi ca fiind cei mai fideli dintre toate zodiile.

Asta nu înseamnă că dacă nu se află în clasament trebuie să-i dai papucii,ci să fii mai atentă la semnalele pe care ţi le dă. În plus,când nu primeşte suficientă atenţie,bărbatul născut sub orice semn zodiacal îşi va căuta în altă parte fericirea.

Cei mai fideli bărbaţi în funcţie de zodie – Taur

Iubitul tău este născut în zodia taurului? Ai noroc de un partener care se îndrăgosteşte greu,dar când o face,să fii sigură că e pentru totdeauna.

De când se nasc şi până la final,taurii caută să aibă stabilitate în viaţa lor,pentru a se putea dezvolta personal şi profesional. Tind dar şi simt nevoia să depindă de parteneră şi bărbaţii în zodia taurului sunt loiali şi de încedere.

Cei mai fideli bărbaţi în funcţie de zodie – Rac

Bărbatul în zodia rac are nevoie de siguranţă,stabilitate şi afecţiune. Dacă îi satisfaci toate acestea,iubitul tău va fi al tău şi numai al tău multe zeci de ani.

Racii sunt familişti convinşi,de aceea au nevoie de armonie şi înţelegere în sânul familiei. Altfel,un nativ din această zodie va fi nefericit. O altă veste bună din partea astrelor legată de bărbaţii în rac este că sunt extem de protectori cufiinţa iubită.

Cei mai fideli bărbaţi în funcţie de zodie – Fecioară

Deşi sunt sensibili,uneori peste măsură,bărbaţii în această zodie ştiu cum să fie tandri şi protectori cu apropiaţii. Printre calităţile unui bărbat în zodia fecioară se numără creativitatea şi intuiţia,caracteristică dominanta la femei.

Cu alte cuvinte,are capacitate bună de a înţelege o femeie şi de o susţine când are nevoie de ajutor. Dacă simt că şi-au găsit jumătatea,bărbaţii în această zodie devin partenerii ideali.

Cei mai fideli bărbaţi în funcţie de zodie – Balanţă

La fel ca racii,nativii născuţi în zodia balanţei au nevoie de echilibru şi armonie în viaţa sentimentală. Şi lor le place stabilitatea,dar tind uneori să meargă în sens opus şi să facă lucruri care îi dezechilibrează.

În relaţie,astrologii spun despre bărbaţii în balanţă că nu tind să înşele,ci preferă să se izoleze când le e greu sau nu se mai înţeleg cu persoana iubită.

Pur şi simplu,se închid într-o lume paralelă şi aşteaptă să depăşeaşcă starea. În ceea ce priveştecăsătoria,nativul în balanţă îşi trece iubita prin multe teste.

Cei mai fideli bărbaţi în funcţie de zodie – Capricornul

A cincea zodie din clasamentul celor mai fidele dintre toate este capricornul. Bărbaţiinăscuţi sub acest semn astral au nevoie de stabilitate într-o relaţie,chiar dacă pentru asta trebuie să se impună şi să caute neîncetat.

De fapt,sunt dispuşi să facă eforturi mari să obţină stabilitatea în viaţa sentimentală. Munceşte mult pentru asta şi este adeptul zicalei „1% inspiraţie şi 99% transpiraţie“.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg