Cei mai intuitivi nativi ai zodiacului european. Acest al şaselea simţ îi face greu de păcălit

1 third eye 2886688 1280 jpg jpeg

Intuiţia este una dintre emoţiile cele mai legate de astrologie. Unele semne zodiacale sunt asociate cu această calitate inexplicabilă mai mult decât altele.

Ai avut vreodată senzaţia că ţi se ascunde ceva? Dacă acest sentiment se dovedeşte a fi corect, atunci ai putea fi înzestrat cu puterea intuiţiei. Acest al şaselea simţ al tău este atât de important, încât prietenii tăi cred uneori că ai puteri de ghicitor. Toţi suntem intuitivi într-o oarecare măsură, dar unii, ceva mai sensibili, simt când sunt păcăliţi, ceea ce ar putea avea de-a face cu semnele zodiacale sub care s-au născut. Aceşti 5 nativi împărtăşesc o intuiţie foarte bună care nu permite celor din jurul lor să păstreze secrete faţă de ei!

Rac

Nativul în zodia Rac se simte confortabil în propria locuinţă, alături de cei dragi. Sesizează cea mai mică schimbare de comportament la cei din jurul lui. Poate fi modul în care nu ţi-ai ţinut mâna sau în care l-ai salutat, fără a-l privi. Indiferent de schimbarea stării tale de spirit, fiind intuitiv, el o va percepe fără ca tu să fi rostit vreun cuvânt despre ceea ce s-a întâmplat. Ai avut o zi proastă? Te temi de un apel telefonic? El te citeşte imediat. Din fericire, este şi unul dintre nativii căruia îi poţi destăinui necazurile tale cu care poţi relaţiona cu uşurinţă, deoareca are adesea dispoziţia necesară pentru a te asculta, alina şi sfătui.

Peşti

Cunoscuţi pentru puterea lor de empatie, nativii în zodia Peşti percep şi ei rapid schimbările de energie ale celor din jurul lor. Indiferent dacă eşti obsedat de o greşeală pe care ai făcut-o la locul de muncă sau nu eşti de acord cu o idee pe care o susţine, un nativ în zodia Peşti simt când ceva nu este în regulă, înainte de a-ţi da seama. Acest semn de apă este condus de Neptun, planeta fanteziei, aşa că nu este o surpriză dacă visează la ceva cu mult înainte ca acest lucru să se întâmple. Se cunoaşte că nativul în Peşti este adesea alimentat de dorinţa de a fi singur, pentru că ştie că preia energia celor din jurul lor. Cei din această zodie vin cu memoria şi experienţa celor 11 semne anterioare. Acest lucru îi face în mod natural intuitivi.

Scorpion

Deşi sunt cunoscuţi ca fiind secretoşi şi misterioşi în privinţa propriei vieţi, cei născuţi în zodia Scorpion sunt în mod ironic pricepuţi în perceperea celor mai ascunse secrete ale celorlalţi. Intuiţia lor se referă mai mult la vibraţii, aşa că de multe ori pot simţi problemele înainte ca acestea să apară. Gândeşte-te bine înainte de a-i spune unui prieten nativ în Scorpion că te-ai împăcat cu partenerul a nu ştiu câta oară! S-ar putea să dezvăluie câteva adevăruri profunde pe care încă nu eşti pregătit să le auzi. Nu te strădui să-l minţi, pentru că te va simţi imediat! Fiind ondus de planeta Pluto, are o sensibilitate nocturnă, adică pot vedea ceea ce alţii nu văd, la modul figurat.

Vărsător

Intuiţia nativului în Vărsător este la fel de puternică precum a celor născuţi sub semne de apă. Condus de Uranus, Vărsătorul are o perspectivă de anvergură. Având o experienţă capabilă să vadă trecutul, el este adevăratul vizionar al zodiacului. În ciuda faptului că este un semn de aer, Vărsătorul îşi ia locul alături de ceilalţi ca fiind cu adevărat intuitiv.

Fecioară

Nativii în zodia Fecioară sunt extrem de vigilenţi şi sceptici, ceea ce îi ajută să fie intuitivi. Observă fiecare detaliu la cei din în jurul lor, în special lucrurile pe care nimeni altcineva nu pare să le observe sau să le ia în seamă. Tind să analizeze practic totul. Întrucât toate lucrurile au un mister al lor, ei se simt obligaţi să afle ce se ascunde dincolo de faptele şi vorbele celorlalţi, dă-i descoasă, să pună toate informaţiile cap la cap, pentru a le intui următoarele acţiuni.



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg