Cele mai bune locuri pentru sex în funcţie de zodie

cuplu jpeg

Pentru că fiecare zodie este diferită, ele au preferinţele lor atunci când vine vorba de locuri în care ar vrea să facă sex. Aşadar, iată care sunt cele mai bune locuri pentru sex în funcţie de semnul astral în care te-ai născut.

Berbec 21 martie – 19 aprilie

Oriunde,chiar oriunde. Nativul Berbec are o viaţă sexuală activă,dar sexul în locuri publice îl stârneşte şi mai mult. Mergi pe deviza:acum ori niciodată.

Taur 20 aprilie – 21 mai

Eşti zodia căreia îi place sexul romantic,care duce mai mult spre a face dragoste. Cel mai bun loc pentru a face sex pentru tine este într-o cameră de hotel cu lumânări şi petale de trandafir împrăştiate peste tot. Eşti semnul pasional,iar acest lucru te face o persoană foarte senzuală.

Gemini 22 mai – 21 iunie

Într-o cameră:în bucătărie,baie,sufragerie,dormitor,sunt opţiunile cele mai posibile,deoarece te plictiseşti repede şi mereu vrei să schimbi lucrurile. În plus,ai nevoie să-ţi eliberezi partea sălbatică şi de a încerca poziţii noi în mod frecvent.

Rac 22 iunie – 22 iulie

Cel mai bun loc pentru a face sex pentru nativii Rac este acasă. Nu eşti cunoscut pentru sălbăticie,dar nici nu îţi este indiferent atunci când vine vorba de sex. În plus,alte zone ale dorinţelor tale sexuale,după dormitor sunt:în cabina de duş sau în holul casei.

Leu 23 iulie 22 august

Pentru nativii Rac,locul ideal pentru a face sex este oriunde în faţa unei mulţimi. Îţi place să domini şi să arăţi tot. Ai fi foarte fericit dacă ţi s-ar îndeplini fantezia de a face sex în faţa unei ferestre deschise,cu luminile aprinse. Eşti zodia care priveşte actul sexual ca un spectacol,care te face fericit/ă.

Fecioară 22 august – 23 septembrie

Oriunde este curat. Gândul de a face sex într-un dressing sau o baie publică curată te face să vibrezi. În plus,pentru că eşti semnul purităţii şi al perfecţiunii,mereu ţii cont de aceste aspecte. Cel mai mult îţi place să faci sex într-un loc curat,cu mult alb.

Balanţă 23 septembrie – 22 octombrie

Locul ideal în care-ţi place să faci sex este o cameră înconjurată cu oglinzi. Eşti zodia romantică şi cunoscută pentru că-ţi place eleganţa. Te bucuri atunci când priveşti partenera/partenerul şi vizionarea din orice unghi te excită.

 Scorpion 23 octombrie-22 noiembrie    

Atunci când ai văzut filmul „Cele 50 de umbre ale lui Grey”,instantaneu ţi-ai dorit o cameră ca a lui Christian Grey. Pare a fi locul ideal pentru a face sex. Îţi place întunericul şi vrei ca locul să fie astfel pentru a fi agresiv/ă,dar şi profund sexual/ă în acelaşi timp. În plus,îţi place să te foloseşti de jucăriile sexuale.

  Săgetător 23 noiembrie – 21 decembrie    

Sexul în aer liber este perfect pentru tine. Pentru că eşti semnul de pământ,te simţi conectat/ă cu natura. În plus,iubeşti aerul liber,iar cel mai bun loc pentru a face sex ar fi pe o pătură în parc,pe plajă sau pe un munte.

  Capricorn 22 decembrie – 20 ianuarie    

Cel mai bun loc pentru nativii Capricorn pentru a face sex este în spatele uşilor închise. În plus,înainte ai nevoie de un masaj sau un sărut pe gât,care să te facă să te simţi suficient de confortabil/ă şi să-ţi dai drumul.

Vărsător 21 ianuarie – 18 februarie

Eşti zodia care vrea să încerce tot timpul locaţii noi. Vrei mereu să faci ceva nou,în locuri noi,de aceea mereu ai nevoie de o schimbare. Ai putea încerca să faci sex în maşină,în baie sau în hotel. Atâta timp cât te simţi bine şi ai chef,nu ai nimic împotrivă când vine vorba de sex.

Peşti 19 februarie – 20 martie    

În apă. Tu eşti un peşte,iar sexul în apă este cel care te satisface cel mai mult. Apă înseamnă oriunde este apă:în piscină,în cabina de duş,în cadă,la plajă. Pentru a te simţi bine,trebuie să schimbi mereu locurile.Recente

Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg
Linda Evans, din Dinastia, 80 de ani sursa  Instagram, Dinastia jpg
soțiile fotbaliștilor, Cupa Mondială la Fotbal, Qatar sursa  Shutterstock jpg
Un mire a visat la o aparitie unica la nunta lui Sursa imagine shutterstock 117996736 jpg