Cele mai secretoase zodii. Misterioasele horoscopului

1 74897 original jpg jpeg

De ce ascund unele persoane lucruri despre ele? Orice om are secrete şi este normal ca unele fapte sau gânduri să nu fie exprimate public.

Nu toate persoanele pot ţine secrete şi nu toate pot să ţină o relaţie cu un om secretos. Iată cele mai secretoase zodii,să ştii la ce să te aştepţi când te întâlneşti cu una din ele.

Cele mai secretoase zodii – Berbecul nu spune nimic

Zodie independentă,greu de ţinut în frâu,cu personalitate de obicei foarte puternică,nu îi place să vorbească deschis despre propria persoană şi niciodată nu se trezeşte vorbind,doar pentru ca să vorbească. Există şi excepţii,bineînţeles,de obicei sunt comunicativi când vor să obţină ceva. Dar nu dau nimic din casă şi nu le place să se sfătuiască cu nimeni,ştiu foarte bine ce au de făcut şi singuri.

Taurul te înşală cu tine de mână

Nativii acestei zodii au anumite calităţi excepţionale. Sunt familişti din fire,dar dacă se simt îngrădiţi,pot deschide portiţe de ieşire fără să bănuieşti. Astfel că,un taur poate avea numeroase vicii (să-i placă să bea,să-i placă să umble brambura),dar să nu ştie nimeni aceste lucruri. Are o îndemânare mare în a-şi ascunde latura întunecată şi la prima vedere sunt de încredere.Gemenii mint pentru a câştiga faimă

Gemenii nu ascund secrete şi nici nu sunt secretoase nevoie mare,dar dacă se simt nebăgaţi în seamă,tind să spună minciunele gratuite,doar aşa,ca să se simtă mai bine. Astfel că,femeile se pot făli cu sumele imense pe care le cheltuie pe haine şi călătorii,iar bărbaţii se pot lăuda cu cuceririle multiple în care va începe să creadă şi el.

Cele mai secretoase zodii – Racul mănâncă pe ascuns

Racii trebuie să se bucure singuri de anumite plăceri,cum este mâncatul. Nu pentru că nu îi place să împartă,ci pur şi simplu se simte bine făcând asta. În plus,va da impresia că este sărac lipit pământul,doar ca să nu i se ceară bani. Nu o să spună niciodată cât bani cheltuie pe lucruri şi cel mai probabil va afişa că nu este tocmai înstărit.

Nativii din această zodie tind să fie foarte mincinoşi. Ascund latura lor normală şi îşi însuşesc virtuţi şi merite auzite pe te miri unde. Deci,nu este cazul să-i crezi tot timpul,nu se vor deschide niciodată exact aşa cum sunt,ci vor simţi nevoia să se ridice singuri în slăvi.

Fecioarele nu vor să împărtăşească bucuriile cu ceilalţi,ci vor să păstreze fericirea doar pentru ei. Când vorbesc,caută să linguşească,nu cred nici ei ceea ce spun. Vorbesc doar pentru a obţine ceva şi ascund când se simt bine.

Ascunde cu succes lucrurile scumpe,le păstrează pentru ea. Când vine vorba de aventuri,este prima care se implică,însă ştie să fie cât se poate de discretă. Chiar dacă dă dovadă de sinceritate,este foarte posibil să afli că râde de tine pe la spate.

Cele mai secretoase zodii – Scorpionul manipulează tot şi nu scoţi o vorbă de la el

Scorpionii sunt secretoşi pentru că coc ceva întunecat în sinea lor. Te fură cu profesionalism şi apoi te ajută să prinzi făptaşul. Au o afinitate pentru bani,unii dintre ei sunt extremi de snobi,aşa că să nu te mire că vor avea relaţii sexuale doar pentru a obţine bani. Femeia scorpion,în general,nu se poate îndrăgosti decât de un bărbat bogat. Manipulează atât de bine,încât nici nu simţi când te fac de bani.

Poate nu vei afla niciodată că partenerul tău Săgetător este fumător sau consumă pornografie pe internet sau are relaţii online. Au o putere excelentă de a ascunde lucruri legate de viaţa sa intimă şi nu îi place să îşi dea contactele oricum.

Dacă vrei o afacere,nu te alia cu Capricornul,deoarece îţi va da impresia că este cu tine,dar te va trăda la prima ocazie. Îţi va fura ideile şi se va alia cu altă victimă. Nu urmăreşte decât să obţină el tot şi va călca pe cadavre.

Nu vei ştii niciodată dacă prietenul tău Vărsător vine de acolo de unde ţi-a spus sau este ceea ce crezi tu că este. Mint fără probleme şi ţin secrete legate de viaţa lor intimă,de aceea nu vei ştii niciodată dacă nu cumva sunt transsexuali.

Peştele te poate adora şi tu să nu afli niciodată. La fel de mult te poate dispreţui fără să ai vreo idee despre gândurile lui malefice către tine. Nu te va ţine la curent cu nimic din viaţa lui,i se va părea că este controlat şi te va aburi cu altele. Nu spune niciodată unde este cu adevărat şi ce face,crede că nu este treaba nimănui să ştie despre el.Recente

Donatella Versace jpg
596cf8b29e5edde3c6ffec327094dd3a jpeg
Celebritati, Paris Hilton, Harry Styles, Kesha, Shutterstock jpg
Selma Blair și aliatul ei în lupta cu scleroza multiplă 0 Sursa  Instagram jpg
Jennifer Lopez, poreclă pentru gemeni 1 foto  Instagram jpg
Paris Hilton este disperata sa si gaseasca catelul jpg
13166749 107305913017982 387879570 n jpg
Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg