Celebrităţi care au refuzat steaua de pe bulevardul Hollywood Walk of Fame. George Clooney, printre ele

1 shutterstock 1557566366 jpg jpeg

Să ai o stea pe prestigiosul bulevard Walk of Fame de la Hollywood este un obiectiv pe care multe vedete şi-l doresc să îl atingă. Însă există şi excepţii! Unele vedete au refuzat ca numele lor să aibă o stea în Los Angeles. Printre ele, vedete precum: George Clooney sau Prince.

Aleea Celebrităţilor de la Hollywood (Hollywood Walk of Fame) se întinde de-a lungul bulevardului Hollywood, din Los Angeles, (California), iar pe trotoarele sale au fost încorporate la distanţă de 1,8 metri una de alta, peste 2.600 de stele inscripţionate cu numele vedetelor de la Hollywood. Britney Spears, Christina Aguilera, Louis Armstrong, Keanu Reeves, Elton John, Nicole Kidman sau Frank Sinatra au o astfel de stea, iar procesul de selecţie nu este deloc simplu. Mai exact, un potenţial candidat trebuie să fie nominalizat, să plătească o taxă de 40.000 de dolari pentru construirea stelei şi pentru întreţinerea bulevardului, apoi celebritatea trebuie să treacă printr-o examinare amănunţită a carierei, a premiilor şi a activităţilor caritabile, iar când este acceptată, vedeta trebuie să participe la ceremonia de primire, în caz contrar, vedeta îşi va pierde steaua. Multe celebrităţi sunt onorate să primească o astfel de stea cu care sute de mii de turişti se fotografiază, însă există şi excepţii.

Madonna

Ascensiunea Madonnei din perioada anilor 1900 a fost impresionantă, ea în sine fiind considerată a fi o adevărată stea. Este o artistă completă şi nu este de mirare că oamenii i-au propus o stea proprie pe bulevardul Hollywood Walk of Fame, însă Madonna nu a fost interesată de propunere. Cântăreaţa nu a vorbit niciodată despre asta şi încă nu există informaţii dacă a primit după refuzul său o nouă prounere pentru a câştiga o stea.

George Clooney

stanga
dreapta
2 prince jpg jpeg

Actorul George Clooney este un adevărat star şi mulţi fani sunt surprinşi când îşi dau seama că numele său nu se află pe Walk of Fame. În urmă cu mulţi ani, actorul a primit o nominalizare pe care a refuzat-o. Apoi, autorităţile i-au făcut din nou propuneri, dar actorul nu şi-a dorit niciodată să accepte ofertele. Dacă te întrebi de ce George Clooney nu are o stea pe Walk of Fame, nu eşti singurul! „Primim această întrebare şi de la femei şi de la bărbaţi. George a fost selectat cu câţiva ani în urmă, dar se pare că are un program foarte încântat. George, dacă citeşti asta, dă-ne un telefon şi vom stabili o dată!‟, a scris pe site-ul Walk of Fame, producătorul de ceremonii Walk of Fame, Ana Martinez.

Citeşte şi: Sunt bogaţi şi faimoşi, dar locuiau pe stradă la începuturile carierei. Chris Patt a stat într-o dubă în Hawaii

Al Pacino

Unii actori au acceptat nominalizare pentru Walk of Fame, dar nu au stabilit niciodată o dată pentru ceremonia de revendicare. Este şi cazul lui Al Pacino, una dintre cele mai mari vedete din industria cinematografică. Al Pacino a avut o stea pe bulevard, dar se pare că acesta nu a avut niciodată timp să îşi programeze o ceremonie, aşa că el şi-a pierdut în timp celebra stea.

Whitney Houston

Mulţi oameni ar fi surprinşi să afle că Whitney Houston nu are o stea pe Walk of Fame, deoarece artista este una dintre cele mai mari cântăreţe din generaţia ei. Se pare că există un motiv bine întemeiat pentru care Whitney ar fi refuzat propunerea: nu îi plăcea ideea că oamenii ar putea călca pe numele ei: „Pur şi simplu, nu îşi doreşte ca oamenii să meargă pe numele ei‟ , a declarat pentru The New York Times, managerul şi cumnata ei, Pat Houston.

Citeşte şi: Scandaluri uitate de la Hollywood. S-au plătit sute de mii de dolari ca să se şteargă urmele lor 

Prince

Mulţi oameni au observat că Princi nu a avut o stea pe Walk of Fame, abia după ce muzicianul s-a stins din viaţă, în anul 2016. Unii fani i-au improvizat o stea, în încercarea de a-l onora, iar pozele de la eveniment au devenit virale. Prinţul a primit două nominalizări, pentru că numele său a apărut pe Walk of Fame, în 1999, dar a refuzat să participe la ceremonii, pentru că „nu era pregătit pentru aşa ceva‟: „Prince a fost pe lista mea cu dorinţe, dar el a simţit că nu este momentul potrivit‟, a spus Martinez.

2 prince jpg jpeg

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest Recente

nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg