Celebrităţi cu familii numeroase. Madonna: „Cu cât ai mai mulţi copii, cu atât eşti un părinte mai bun‟

2 shutterstock 43781218 jpg jpeg

Apariţia unui copil în viaţă este unul dintre cele mai frumoase lucruri şi nimic nu este mai frumos decât să vezi familii cu mulţi copii. Iată care sunt vedetele care au o familie numeroasă!

În ciuda faptului că vedetele sunt destul de ocupate, unele dintre ele nu renunţă niciodată la viaţa de familie. Din contră, multe celebrităţi fac tot ce le stă în puteri pentru a deveni părinţi şi pentru a-şi reîntregi familia. Unele vedete cred şi în filosofia „cu cât mai mult, cu atât mai bine‟ şi de aceea vedem tot mai des celebrităţi cu mulţi copii. Ele vedetele care se pot mândri cu familii numeroase şi frumoase!

Eddie Murphy

Dacă ţi se pare greu să creşti un copil, imaginează-ţi cum este să creşti 10! Actorul Eddie Murphy este un tată mândru de cei 10 copii ai săi: Eric, Bria, Myles, Shayne, Zola, Bella, Christian, Angel, Izzy şi Max şi demonstrează că poate îmbina perfect atât cariera, cât şi viaţa de familie: „Pe parcursul timpului, mi-am dat seama că dacă îţi pui copiii pe primul loc, niciodată nu vei lua o decizie proastă. De exemplu, când eşti la un moment de răscruce sau te gândeşti la prostii, te gândeşti, în primul rând, dacă acel lucru este rău pentru copii. Dacă îi ai mereu în gând, atunci nu vei lua sigur o decizie proastă‟, a spus Murphy, pentru The Mirror.

Madonna

Când nu este ocupată cu viaţa artistică, Madonna este mamă cu normă întreagă. Cei şase copii: Lourdes, Rocco, David, Mercy, Estere şi Stelle îi sunt mereu aproape şi apar destul de des alături de artistă în spaţiul public. Madonna a spus într-un interviu pentru Today că a fi o mamă singură pentru mulţi copii doar a făcut-o să fie mai bună: „Cu cât ai mai mulţi copii, cu atât vei fi un părinte mai bun. Este ca şi cum aş scrie mai multe melodii, cu cât scriu mai multe, cu atât devin un compozitor mai bun‟, a declarat artista.

Citeşte şi: Staruri care s-au căsătorit după vârsta de 50 de ani. George Clooney şi-a aşteptat zeci de ani marea iubire

Rod Stewart

Călătoria lui Rod Stewart de a deveni tată a opt copii a început în anul 1963, când s-a născut primul său copil, Sarah, cu fosta parteneră, Susannah Boffey. Din prima căsătorie, el mai are doi copii, pe Kimberley şi pe Sean, dintr-o altă relaţie pe Ruby, din al doilea mariaj pe Liam şi pe Renne, iar din al treilea mariaj pe Alastair şi pe Aiden.

Mick Jagger

La fel ca Rod Stewart, artistul Mick Jagger se poate mândri cu opt copii. În tinereţe, a deveni tatăl lui Karis, iar un an mai târziu a venit pe lume cea de-a doua fiică, Jade. Alături de Jerry Hall acesta a făcut patru copii: pe Elisabeth, pe James, pe Georgia May şi pe Gabriel. În 1999, dintr-o altă relaţie de-a lui Jagger, a sosit pe lume Lucas, iar din relaţia cu Melanie Hamrick a rezultat cel mai mic fiu al său, Devereaux.

Citeşte şi: De ce mamele celebre au recurs la consumarea propriei placente după naştere? Hilary Duff: „A fost absolut delicioasă”

Angelina Jolie

În ciuda faptului că s-au despărţit, Angelina Jolie şi Brad Pitt vor rămâne în continuare părinţi pentru cei şase copii ai lor - o parte biologici şi o parte adoptaţi. Din familia lor fac parte: Shiloh, Pax, Knox, Vivienne, Maddox şi Zahara, care o însoţesc frecvent pe Jolie pe covorul roşu: „Sunt foarte norocoasă pentru că am şase copii foarte capabili. Mă trezesc şi tot ce fac este să mă asigur că sunt bine. Ei au foarte multă grijă de mine şi sunt o echipă, aşa că sunt foarte norocoasă, îi ador. Sunt oameni mişto‟, a spus actriţa pentru E!News.

Sursă foto: Shutterstock Recente

Horoscop bilunar Shutterstock 176811710 jpg
prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg