Cine este Simona Secrier, femeia de lângă Mihai Constantinescu de peste 20 de ani

1 sotie mihai constantinescu 7 jpg jpeg

Mihai Constantinescu, îm vârsta de 73 de ani, luptă acum pentru viaţa lui. Îndrăgitul cântăreţ este internat la spitalul Floreasca din Capitală, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Starea lui este critică, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor lui de supravieţuire.

Simona Secrier, soţia cântăreţului a vorbit în urmă cu puţin timp despre şansele de a trece peste acest hop.

„Tot ce pot să vă spun este că trebuie să ne rugăm pentru el. Ce pot să spun… Medicii sunt rezervaţi. Nici eu nu ştiu prea multe. Situaţia este gravă. Să ne ajute Dumnezeu! Nu pot spune nimic altceva decât că sper şi mă rog”, a spus Simona Secrier.

„Dacă iubiţi un mare artist al României vă propun să ne rugăm şi să ne dorim ca el să fie bine”, a mai spus soţia lui Mihai Constantinescu.

Cine este Simona Secrier

Simona Secrier este alături de Mihai Constantinescu de mai bine de 20 de ani. Şi ea este tot cântăreaţă. A făcut parte din trupa Etno, alături de Silvia Stanciu şi de Radu Ile şi a scos două albume de muzică etno-dance. 

Din 2002, când Radu Ile a părăsit formaţia, Simona şi Silvia au cântat alături de Dan Lăzărică. Trei ani mai târziu, Simona a părăsit trupa Etno pentru a se dedica unei cariere solo. Atunci l-a întâlnit pe Mihai Constantinescu i-a devenit suflet pereche şi protector. Cu ajutorul lui. Simona Secrier a scos un album solo. 

2 mihai constantinescu 5 jpg jpeg

S-au căsătorit în 2017

Cei doi au devenit o familie şi în acte, la sfârşitul verii lui 2017, într-o ceremonie discretă. 

”Nu a ştiut nici vântul, nici pământul. Am avut câţiva invitaţi. Ne-am simţit foarte bine. Le mulţumim naşilor că au fost foarte discreţi. Nu îmi place să port verighetă. Nunta nu e făcută nici ieri, nici alaltăieri, dar e făcută”, a mărturisit Mihai Constantinescu la Antena Stars.

Deşi între ei este o diferenţă de vârstă de 24 de ani, au trecut cu brio testul timpului. Mai mult, Simona i-a fost întodeauna aproape în momentele grele în care s-a luptat pentru viaţa lui, începând cu operaţia pe cord suferită în 2008.

“Relaţia noastră este frumoasă, bazată pe foarte multă înţelepciune şi înţelegere. Când fluturaşii încep să zboare şi vin mai rar, rămâne prietenia. Simona e o fiinţă blândă, e ca un fel de catalizator, tot timpul e mai moale. Eu aş vrea să fie mai acidă”, declara artistul acum doi ani pentru Prima TV.Recente

Kim Cattrall foto  Shutterstock jpg
Elsa Pataky, Chris jpeg
familie, trasaturi jpg
Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
paste jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg