Citatul care îţi defineşte perfect zodia

1 75969 original jpg jpeg

Atunci când ai o zi mai proastă sau pur şi simplu simţi nevoia de ceva care să te motiveze, ai nevoie de un motto al tău, un proverb care să te reprezinte  şi să te ghideze în tot ceea ce faci. Află ce citat ţi se potriveşte în funcţie de semnul zodiacal.

Berbec

Curajos, neînfricat şi extrem de impulsiv,  nativul Berbec merge până în pânzele albe să îşi atingă scopul. De aceea, citatul care ţi se potriveşte este „Cel ce nu se întoarce din drum ajunge departe“.

Taur

În ciuda personalităţii tale excentrice, tânjeşti după stabilitate şi simplitate, ceea ce arată că ai început să te bucuri şi de puţinul pe care îl ai. Pentru că ştii să faci Rai din ce ai, citatul care ţi se potriveşte de minune este „Omul sfinţeşte locul“.

Gemeni

Îţi place să înveţi din toate experienţele atât plăcute, cât şi cele neplăcute. Entuziasmul tău este transpus în tot ceea ce faci şi, chiar dacă se întâmplă să pierzi ceva, nu ai regrete. Citatul potrivit pentru tine este „Omul cât trăieşte învaţă“.

Rac

Fire sensibilă, nativul Rac este guvernat de Lună, ceea ce îl determină să aibă stări conflictuale cu eul său interior. De multe ori, preferă să îşi ţină dramele ascunse, pentru ca nimeni să nu îi ştie suferinţa. Citatul care i se potriveşte este „Ce nu te doboară, te face mai puternic“.

Leu

Tu ai o personalitate puternică, eşti un lider înnăscut care îşi doreşte să conducă. Îţi place să străluceşti şi să fii cât mai bun în tot ceea ce faci, de aceea, a te vedea în timp ce evoluezi e o plăcere pentru unii şi invidie pentru alţii. Citatul potrivit este „Fii atât de bun încât să nu te poată ignora“.

Fecioară

Îţi place să îi ajuţi pe ceilalţi şi întotdeauna ai pus binele comun în faţa binelui propriu. De aceea, eşti o persoană care merită respect şi apreciere. Chiar dacă nu îl primeşti mereu, încearcă să nu pui la suflet răutăţile din jur. Citatul potrivit pentru tine este „Inima îşi cunoaşte prietenii“.

Balanţă

În lumea ta, totul e într-o stare de echilibru. Îţi place să calculezi dinainte lucrurile pe care le faci iar spontaneitatea te sperie. Diplomaţia cu care acţionezi de fiecare dată te face un prieten de nădejde. De aceea, citatul potrivit pentru tine este „Generozitatea este virtutea celor tari“.

Scorpion

Pasional şi extrem de impusliv, vei reuşi să impresionezi anumite persoane din viaţa ta. Totuşi, unii se pot simţi manipulaţi de vorbele tale, motiv pentru care te vor părăsi la greu. Încearcă să te adaptezi fiecărui om ce îţi trece prin cale. Citatul potrivit pentru tine este „Năravul din fire nu are lecuire“.

Săgetător

Eşti o persoană foarte curioasă, căreia îi place să descopere şi să trăiască experienţe noi. Firea ta misterioasă îi poate induce în eroare pe unii care vor să se apropie de tine, aşa că ar fi indicat să îţi clarifici intenţiile. Citatul tău este „Vorba dulce mult aduce“.

Capricorn

Cele mai ascunse dorinţe ale tale sunt legate de caracterul tău. Eşti un om care toată viaţa a agonisit şi chiar şi acum, după multă muncă, tot nu te mulţumeşti cu puţin. Citatul tău este „ A fi pentru o singură zi lipsit de griji înseamnă a fi nemuritor“.

Vărsător

Universul tău este colorat cu idei şi perspective altfel, care nu se regăsesc în mentalitatea niciunuia dintre apropiaţii tăi. De multe ori, te consideri neînţeles aşa că preferi să nu mai fii atât de prietenos şi să îţi deschizi sufletul în faţa oricui. Citatul tău este „Sunt propria mea sursă de inspiraţie“.

Peşti

Fără îndoială, eşti o persoană extrem de inteligentă, care reuşeşte să se facă remarcată cu uşurinţă. Spiritul tău artistic te face să fii cu capul în nori iar idealurile tale te fac să lupţi mai mult şi să îţi doreşti să evoluezi. Citatul care ţi se potriveşte este „Prea puţin ca să trăieşti, prea mult ca să mori“.Recente

Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg
casti   muzica   shutterstock 2154926423 jpg
kim kardashian 1 jpg
Recenzii jpg
Jenna Rink 3 jpeg
coperta Click! pentru femei Nr  13 2022 jpeg
fast food  jpg
manipulator   manipulare   shutterstock 1932266996 jpg
Adolf Hitler shutterstock 252139258 jpg
86bdaddee9c5cfdfc1cd9951e2b42c69 jpeg
vedete jpg