Cum a ajuns Carmen Brumă să fie celebră: ”Mi s-a propus asta şi s-a rostogolit ca un bulgăre!”

7 carmen bruma dieta slabesti pana la 5 kg pe saptamana coperta jpg jpeg

Carmen Brumă se mândreşte cu o siluetă de invidiat şi este recunoscută pentru faptul că a ajutat multe persoane să ajungă la numărul de kilograme dorit, iar acum aceasta a dezvăluit ce alimente nu se găsesc niciodată în frigiderul ei.

Carmen Brumă este recunoscută pentru stilul de viaţă sănătos pe care-l duce şi pe care-l promovează în programele ei de slăbit, iar acum, în ciuda faptului că are un copil mic acasă, ea a dezvăluit că în frigiderul ei nu se găsesc niciodată dulciuri: ”Îngheţată, dulciuri nu se găsesc în frigiderul meu. Pentru cel mic prefer să pregătim ceva acasă. Îi plac grişul cu lapte, orezul cu lapte. De asemenea, nu găseşti margarină, mezeluri la noi în casă. Pâinea nu ne lipseşte de pe masă, e un aliment sănătos, dar cu măsură”, a spus ea, potrivit LibertateaIoana Ginghină, primele declaraţii după divorţ! Cum au reacţionat părinţii ei când au aflat: ”Le pare rău, ei au o căsnicie de 43 de ani!”

De asemenea, Carmen Brumă a vorbit şi despre cum a ajuns să fie atât de cunoscută:

, a declarat Carmen Brumă pentru sursa citată. 

Carmen Brumă este recunoscută pentru stilul de viaţă sănătos pe care-l duce, dar şi pentru silueta de invidiat pe care o are. Ea trăieşte o poveste de dragoste cu Mircea Badea, cu care are o relaţie de peste 10 ani. Ei au devenit părinţi pentru prima dată pe 13 mai 2014. La naştere, Vlad avea 3,430 kg, 51 cm şi a luat nota 10. Carmen s-a făcut remarcată în televiziune graţie emisiunilor pe care le-a prezentat.

Carmen Brumă este recunoscută pentru stilul de viaţă sănătos pe care-l duce şi pe care-l promovează în programele ei de slăbit, iar acum, în ciuda faptului că are un copil mic acasă, ea a dezvăluit că în frigiderul ei nu se găsesc niciodată dulciuri: ”: ”Îngheţată, dulciuri nu se găsesc în frigiderul meu. Pentru cel mic prefer să pregătim ceva acasă. Îi plac grişul cu lapte, orezul cu lapte. De asemenea, nu găseşti margarină, mezeluri la noi în casă. Pâinea nu ne lipseşte de pe masă, e un aliment sănătos, dar cu măsură”, a spus ea, potrivit Libertatea. 

De asemenea, Carmen Brumă a vorbit şi despre cum a ajuns să fie atât de cunoscută: ”Sunt foarte mândră că programele mele de slăbit au ajuns la 10.000 de oameni, care au avut încredere în mine. Acum 20 de ani, când am intrat în lumea televiziunii şi am dat primele interviuri, eram la început de drum, am început să povestesc cum am slăbit eu vreo 32 kg. Acesta a fost punctul declanşator. Apoi, toată lumea avea doar acest subiect de discuţie, fiind promovată ca fata care a slăbit 35 kg. M-am lovit de un val de interes. Acest bulgăre s-a rostogolit şi am primit oferta să scriu o carte despre această experienţă. La început, m-a speriat. Eu nu scriu, nu-s autor, mi-am zis. Am făcut şi asta însă, prin 2007. Apoi lucrurile au decurs foarte frumos. În 2013, am avut record de vânzări. Şi familia mea, şi apropiaţii au ţinut programele, cu succes”, a declarat Carmen Brumă pentru sursa citată. 

Carmen Brumă este recunoscută pentru stilul de viaţă sănătos pe care-l duce, dar şi pentru silueta de invidiat pe care o are. Ea trăieşte o poveste de dragoste cu Mircea Badea, cu care are o relaţie de peste 10 ani. Ei au devenit părinţi pentru prima dată pe 13 mai 2014. La naştere, Vlad avea 3,430 kg, 51 cm şi a luat nota 10. Carmen s-a făcut remarcată în televiziune graţie emisiunilor pe care le-a prezentat.Recente

The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell jpg
nick cannon Instagram jpg
Taylor Swift jpg
Tom Jones jpg
Dakotta Fanning, Tom Cruise foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Lisa Kudrow jpeg
Becoming Karl Lagefeld  Karl Lagerfeld Pierre Berge jpg
92 Nostalgia 2023 Day4 Vali 09586 jpg
DIMITRIVEGAS 1x1 png