Cum a reuşit Camilla să îl cucerească pe Prinţul Charles. Ce pasiuni au în comun cei doi

1 shutterstock 1401095990 jpg jpeg

Povestea de dragoste dintre moştenitorul tronului britanic şi Camilla Parker Bowles a început cu mult timp înainte de mariajul lui Charles cu Diana. Relaţia lor a ţinut mult timp prima pagină a ziarelor.

Rivala în dragoste a Prinţesei Diana a fost Camilla Parker Bowles, iar acest lucru este ştiut de toată lumea. Camilla Parker Bowles – pe numele real, Camilla Rosemary Shand -, s-a născut pe 17 iulie 1947 la Londra, în familia lui Rosalind Cubitt şi a lui Bruce Shand, comerciant de vinuri, cu o importantă poziţie socială. Are o soră, Annabel, şi un frate, Mark, decedat în aprilie 2014.

Camilla a fost o fată băieţoasă, fiind mare amatoare de sport. La 10 ani a intrat la prestigioasa Queenʼs Gate, Knightsbridge, unde au învăţat multe dintre soţiile diplomaţilor englezi.

Camilla era ca un magnet pentru bărbaţi

În tinereţe, Camilla era dornică de distracţie şi avea mare succes la bărbaţi. Cu toate că nu era frumoasă, avea un şarm aparte, dar şi un suflet bun, după cum au descris-o apropiaţii. Nu se farda, avea unghiile roase şi înnegrite, iar părul neîngrijit.  

Prima întâlnire dintre Camilla şi Charles a avut loc în 1970 pe un teren de polo, pe când ea purta numele de Camilla Shand. I s-a prezentat Prinţului spunându-i că străbunica ei fusese amanta stră-străbunicului lui. Pe atunci, Camilla avea 23 de ani, iar Charles 22. Charles a fost atras de inteligenţa şi farmecul ei special. În plus, cei doi aveau şi au în comun viaţa la ţară şi animalele.

În 1981, Charles s-a căsătorit cu Diana Spencer, dar acest lucru nu a însemnat şi sfârşitul relaţiei lui cu Camilla. „Erau trei persoane în căsnicia noastră”, afirma prinţesa Diana făcânt referire la rivala sa. Crizele de gelozie ale Dianei nu au făcut decât să îl împingă şi mai mult în braţele Camillei.

Charles şi Diana s-au separat în 1992 şi au divorţat  în 1996, cu un an înainte de moartea tragică a prinţesei într-un accident de maşină.

Charles şi fosta lui amantă şi-au anunţat logodna în februarie 2005, iar la la 9 aprilie 2005, cei doi s-au căsătorit civil.Recente

cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
paste jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg
horoscop, zodii, stres jpg
Beyonce sursa  Shutterstock jpg
Gordon Ramsay jpg
DISKOteka 5 jpeg
Revista Click! pentru femei Nr 19  15 28 septembrie 2023 jpeg
Michael Kors foto  Shutterstock jpg
Demi Lovato jpg